Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, putere motor 300 W, autonomie max. 45 Km, viteza maxima 25 Km/h, Negru

Cod:

FBC4025GL


Cod intern: #489790

  • Distribuie pe:
2.534,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mi Electric Scooter Pro 2, putere motor 300 W, autonomie max. 45 Km, viteza maxima 25 Km/h, Negru de la Xiaomi

Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, putere motor 300 W, autonomie max. 45 Km, viteza maxima 25 Km/h, Negru 

 

 

 

Mi Electric Scooter Pro 2

Calatorie gratuita. Gama imensa.

 

Imbunatatiri de performanta care va vor duce mai departe.

Combinatia perfecta de practic si frumusete care va va duce in locuri si mai indepartate.

 

 

Motor cu o putere maxima de 600W.

Bucurati-va de viteza.

600W

Putere maxima

20%

Panta terenuluiu

25 km/h

Viteza maxima

 

 

Trei moduri de viteza, usor de comutat.

Apasati S in timpul navetei pentru a ajunge la destinatie cat mai repede posibil. Pentru o calatorie relaxanta in parc, incercati modul D si continuati in bulevarde aglomerate, incercati modul pietonal pentru a regla ritmul in functie de imprejurimile dvs. Selectarea modului se face prin dublu, apasarea rapida a butonului de alimentare. Se amesteca cu lumea din jurul tau.

 

 

Baterie litiu imensa, ultra-sigura. Va permite sa parcurgeti pana la 45 km cu o singura incarcare.

Bateria cu litiu cu o capacitate de 474 Wh este o noua dimensiune a durabilitatii, cu o gama intreaga de caracteristici de securitate. Trotineta atinge rapid o viteza maxima de 20 km / h si, atunci cand este complet incarcata, va permite sa parcurgeti traseul pana la 45 de kilometri!

 

 

O noua generatie de sistem de recuperare a energiei. Mi Electric Scooter Pro 2 converteste inteligent energia cinetica in electricitate, imbunatatind si mai mult durata de viata a bateriei.

Sistemul de recuperare a energiei cinetice (KERS) a fost complet actualizat, facand eficienta conversiei mult mai eficienta. KERS recupereaza energia cinetica in timpul fiecarei curse de franare si coborare, fara alte acceleratii si transformari se transforma in energie electrica utilizabila, totul pentru o autonomie crescuta. Eficienta recuperarii energiei poate fi ajustata prin intermediul aplicatiei convenabile Mi Home.

 

Consola centrala de directie conceputa pentru o experienta de conducere mai buna. Usor de controlat, incercati o data si tineti minte.

 

 

Tablou de bord multifunctional

Afisarea a 8 tipuri de date in timp real: viteza, modul de conducere, puterea, starea blocarii si alte informatii de conducere disponibile pe prima vedere.

Un buton, o multitudine de functii

Comenzi intuitive, un buton - multe functii: butonul nu numai ca porneste si opreste alimentarea, dar poate fi folosit si pentru a comuta modurile de viteza si farul pornit si oprit.

Acceleratia sensibila

Acceleratia manuala moderata si feedback-ul rapid faciliteaza controlul vitezei si asigura o acceleratie mai lina.

Maner extins confortabil

Ghidonul este fabricat din material TPR pentru a oferi cea mai confortabila aderenta posibila, ceea ce imbunatateste foarte mult experienta de conducere.

 

 

Strangeti-l in 3 secunde.

Dureaza doar 3 secunde pentru a plia scuterul. Atunci cand este pliat, vehiculul este compact si ocupa mult mai putin spatiu, facandu-l usor de montat in portbagaj. Corpul este fabricat din aliaj usor de aluminiu cu densitate scazuta si grad de rezistenta la nivelul aviatiei si poate transporta o greutate de pana la 100 kg. Cu o greutate neta de 14,2 kg, poate fi transportat cu usurinta oriunde si oricand

 

Aduce bucurie, avand grija de siguranta ta.

 

Sistem de franare dublu fata si spate.

Distanta de franare mai mica pentru o conducere mai sigura.

Roata din spate foloseste un disc de frana mare perforat pentru o putere de oprire mai mare in timp ce roata din fata este echipata sistem regenerabil de roti fara blocare E-ABS. In timpul franarii, sistemele de franare din fata si din spate sunt activate unul dupa altul, prin scurtarea distantei de oprire si asigurarea unei franari mai sigure.

   

Noua generatie de anvelope de 8,5 8,5".

Calatorie mai confortabila, mai putine denivelari.

Rezistenta la perforare si durabilitatea anvelopelor au fost imbunatatite in mod cuprinzator, protectia la explozie a fost, de asemenea, mult imbunatatita optimizat. Durabilitatea anvelopelor de 8,5 "a fost imbunatatita de pana la 3 ori. Nu numai ca asigura o conducere lina pe drumuri plane, dar este de asemenea, foarte confortabil pentru a conduce pe drumuri neasfaltate precum pietris, drumuri de pamant si iarba.

   

Spot de 2W foarte luminos.

Iluminare mai confortabila, fara orbire.

Luminozitatea ridicata a noului reflector de 2W imbunatateste in mod eficient siguranta rutiera pe timp de noapte. Noul unghi al fasciculului de lumina tine fasciculul sub linia de vedere pentru a evita pietonii si masinile orbitoare.

   
 

 

Lumina de coada imbunatatita.

Mai mari si mai stralucitoare.

Cand farul este aprins, stopul se aprinde automat. Cand frana este actionata, lumina din spate clipeste pentru a alerta pietonii si vehiculele care te urmaresc. Lumina din spate este, de asemenea, un reflector pentru a va conduce cat mai sigur posibil.

   

Adaugarea luminilor fata, laterale si spate.

Mai multa vizibilitate, mai multa siguranta.

Reflectoare au fost adaugate in partea din fata, laterale si din spate, sporind si mai mult vizibilitatea pe timp de noapte. Securitate maxima cand conduci noaptea.

 

 

A cincea generatie a sistemului inteligent de gestionare a bateriei.

Sase functii inteligente de siguranta protejeaza bateria si ii prelungesc durata de viata. Utilizati aplicatia Mi Home pentru a monitoriza indeaproape starea bateriei. Daca exista o problema, aplicatia va va notifica imediat.

 

Aplicatia Mi Home, Asistentul tau inteligent de conducere.

Mi Electric Scooter Pro 2 poate fi conectat cu aplicatia Mi Home si prin Bluetooth. Pentru a bloca, debloca si monitoriza datele de conducere (de ex. kilometraj, viteza, durata de viata ramasa a bateriei etc.) si reglati setarile de control al vitezei de croaziera *. Va puteti bucura si de cele noi functii si obtine o calatorie mai confortabila datorita actualizarilor de software.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h
    • Masa maxima
      100 Kg
    • Dimensiuni
      113 x 43 x 118 cm
    • Tip roti
      8.5 inch
    • Altele
      Putere motor 300 W
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.