Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Umidificator de camera cu sterilizare Deerma F327W 5L 25W Timer Negru

Cod:

F327W


Cod intern: #750207

  • Distribuie pe:
195,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Umidificator de camera cu sterilizare Deerma F327W 5L 25W Timer Negru de la deerma

Umidificatorul modern Derma F327W reprezinta o solutie ideala pentru persoanele alergice. Designul sau elegant combinat cu functionalitatea sunt perfecte in orice situatie. Solutia moderna de sterilizare a apei cu o lampa UV va functiona in fiecare casa, in special in randul persoanelor alergice. Un sistem special la 360° permite purificarea completa a apei din rezervor, ceea ce duce la un abur proaspat si curat inimaginabil. Eficacitatea acestei metode este de 99% din bacteriile anihilate si alte microorganisme. Intregul proces are loc in interiorul dispozitivului si este invizibil, ceea ce il face complet sigur pentru ochi. Un rezervor de apa puternic cu o capacitate de 5 L ofera posibilitatea de a functiona pana la 14 ore fara a fi reumplut. Aceasta solutie permite mentinerea umiditatii constante a aerului atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Umidificatorul a fost proiectat intr-o tehnologie care limiteaza conexiunea pentru a evita scurgerile sau deteriorarea mecanica. In plus, forma ovala eleganta a rezervorului transparent combinata cu baza neagra se va potrivi in orice spatiu. Deerma D327W poate de asemenea sa devina mai personal prin adaugarea de decoratiuni in rezervorul de apa. Echipat cu un afisaj modern care arata nivelul actual de umiditate. Folosind un filtru de carbon cu tehnologie 3D, a fost atins cel mai inalt nivel de curatenie. Filtrarea capteaza orice praf, par sau alte particule care pot provoca contaminarea apei in rezervor. Dispozitivul este echipat cu trei niveluri de evacuare a aburului. Primul este utilizat pentru umidificarea pe termen lung, dar lent. Al doilea poate fi folosit pentru mentinerea constanta a umiditatii, dar pe o scara mai mare. Al treilea nivel ofera o expulsie mare si extinsa de abur, care este utila pentru umidificarea rapida. In functie de starea aerului si de timpul de functionare selectat, dispozitivul va selecta modul adecvat in sine, oferind 45% pana la 90% umiditate a aerului.

Modul de functionare silentios (20-40 dB), setarile timpului de functionare, oprirea afisajului si posibilitatea de a aprinde sau opri lumina albastra ofera conditii ideale pentru a utiliza umidificatorul si noaptea. Capacitatea de a seta timpul de lucru ofera confort in utilizare. Dispozitivul poate functiona 2, 4, 8 sau 10 ore fara pauza, in functie de necesitati. De asemenea, este posibil sa rulati umidificatorul fara un anumit interval de timp, cu toate acestea, o protectie speciala va opri dispozitivul dupa 12h pentru a evita functionarea fara apa in rezervor. Puteti adauga uleiurile de parfum preferate in dispozitiv pentru a umple camera cu aroma pe langa umidificare. In acest fel puteti efectua aromoterapie, care are un impact pozitiv asupra bunastarii dumneavoastra.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      F327W
    • Tip produs
    • Culoare
    • Capacitate
      5L
    • Dimensiuni
      220 x 220 x 285 mm
    • Putere

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.