Luni - Vineri 9:00 - 18:00

NJOY ARES 700 PWUP-OF070AR-AZ01B, 700VA, 500W

NJOY ARES 700 PWUP-OF070AR-AZ01B, 700VA, 500W

Cod:

PWUP-OF070AR-AZ01B


Cod intern: #123001

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria UPS-uri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere NJOY ARES 700 PWUP-OF070AR-AZ01B, 700VA, 500W de la nJoy

UPS nJoy Ares 700 pentru centrale termice, 700VA/500W



m creat nJoy Ares 700 pentru a asigura timpul de backup de care aveti nevoie in timpul unei caderi electrice. Noul produs nJoy Ares 700 este un UPS care furnizeaza o tensiune la intrare selectabila pentru a se potrivi oricarui tip de echipament, de la dispozitive electronice la electrocasnice. Datorita iesirii sinusoidale pure, modelul Ares 700 va asigura acum functionarea corecta a echipamentelor de tip inductiv (motoare electrice), din acest motiv fiind recomandat oricarui tip de centrala termica. Echipat cu un display LCD produsul transmite in timp real informatii despre starea UPS-ului, nivelul de incarcare al bateriei sau daca exista o eroare in functionare. UPS-ul nu contine baterii interne, astfel că ele trebuie achizitionate separat, una sau mai multe baterii externe. In functie de capacitatea bateriei folosite avem un timp de backup adaptat cerintelor utilizatorului. Iesire sinusoidala pura Atunci cand Ares 700 functioneaza pe baterie, UPS-ul livreaza curent cu unde sinusoidale pure mai clare decat curentul de la priza. Beneficiile functionarii cu unda sinusoidala pura includ claritatea optima pe linie, fara zgomot sau distorsiuni armonice. Astfel nJoy Ares 700 asigura functionarea corecta si indelunagata a echipamentelor. Unitati centrale de incalzire Puteti folosi nJoy Ares 700 pentru a mentine unitatea centrala de incalzire operationala pe timpul penelor de curent. Astfel, casa dumneavoastra se va mentine calda si confortabila, deoarece Ares 700 va ajuta centrala sa transmita apa calda in calorifere. Continuati sa faceti dusuri fierbinti indiferent de problemele companiei de electricitate. nJoy Ares 700 poate fi conectat la mai multe baterii in functie de timpul de rezerva de care aveti nevoie pentru echipamentul conectat. Pentru a obtine o perioada de backup necesara puteti conecta oricate baterii aveti nevoie nevoie, deoarece Ares 700 este complet personalizabil. Capacitatea minima a unei baterii trebuie sa fie de 60Ah.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PWUP-OF070AR-AZ01B
  • Specificatii tehnice
    • Putere de incarcare
    • Putere de iesire
    • Capacitate
      Capacitatea minima a bateriei externe: 60Ah
    • Conexiuni PC
      1 priza cu protectie
    • Tensiune de intrare
      230Vac
    • Frecventa de iesire
      50 / 60 Hz Auto detectare
    • Timp de transfer
      10 ms (pentru PC), 20 ms (pentru electrocasnice)
    • Altele
      Tensiune nominala de 500W cu un varf tranzitoriu de tensiune de 1000W, ideal pentru functionarea consumatorilor inductivi (inclusiv motoare electrice)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.