Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Braun Uscator de par HD770, 2200W, tehnologie anti-decolorare, 3 niveluri de caldura si 2 de aer, tehnologie Iontec, Rosu/Argintiu

Cod:

BRHD770E


Cod intern: #2564929

  • Distribuie pe:
305,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Uscator de par HD770, 2200W, tehnologie anti-decolorare, 3 niveluri de caldura si 2 de aer, tehnologie Iontec, Rosu/Argintiu de la Braun

Previne semnificativ pierderea continutului de umiditate a parului in timpul uscarii parului


Uscatorul de par Satin Hair 7 este special conceput pentru a va proteja parul vopsit delicat. Previne deteriorarea cauzata de caldura si ofera protectie optima parului chiar si cu performante maxime. Rezultatul? Parul vopsit arata viu si sanatos pentru o lunga perioada de timp. Pentru bucle stralucitoare sau pentru a crea o coafura neteda, dreapta, va recomandam sa folositi uscatorul de par Satin Hair 7 Color in combinatie cu placa de indreptat parul Satin Hair 7 Color sau ondulatorul Satin Hair 7 Color, cu ajutorul caruia puteti obtine o coafare excelenta. doresti.

   
Uscatorul de par Braun Satin Hair 7 Color: cinci semne sigure de pastrare eficienta a culorii in orice moment
   

Asigura un stil sanatos


La fel ca toate dispozitivele Braun Satin Hair 7, uscatorul de par Braun Satin Hair 7 Color se caracterizeaza prin tehnologia inovatoare IONTEC. IONTEC este o tehnologie special conceputa pentru a va proteja sanatatea parului, asa ca IONTEC este cheia pentru o coafare sanatoasa a parului. Duza cu ioni verzi cu design unic elibereaza milioane de ioni de satin si ii directioneaza eficient catre firele de par. Ele reduc imediat electrostatica si frecarea si incep imediat sa restabileasca stralucirea si netezimea parului.

Pastreaza continutul de umiditate al parului


Uscatorul de par Braun Satin Hair 7 Color nu lasa parul uscat si ca paiul in urma. Dimpotriva: prin injectarea de ioni de satin unici in firele de par, previne pierderea umiditatii in timpul coafarii parului! Ionii incarcati negativ se ataseaza de firele de par incarcate pozitiv si reduc uscarea prin atragerea particulelor de umiditate din mediul lor, indreptandu-le spre locul in care parul are cea mai mare nevoie de ele.

Permite coafarea parului antistatic


Tehnologia ionica unica a Braun creeaza un curent bogat de ioni satinati care inconjoara fiecare suvita de par. Aceasta ionizare de ultima generatie actioneaza ca un hidratant natural in timpul coafarii, imblanzeste incretirea si staticitatea si lasa parul minunat de stralucitor si neted.

Protejeaza parul


Caracteristica speciala de pastrare a culorii a uscatorului de par Braun Satin Hair™ Color asigura ca parul dumneavoastra se usuca fara a se arde. Modulul de ingrijire ceramica asigura distributia uniforma a caldurii si previne formarea suprafetelor supraincalzite, protejand astfel parul si scalpul.

Previne decolorarea culorii


Tehnologia de conservare a culorii ajuta la pastrarea moleculelor importante care sunt responsabile pentru culoarea parului. Uscatorul de par Satin Hair 7 Color ajuta asadar la mentinerea culorii stralucitoare si a sanatatii parului vopsit. Duza sa special conceputa pentru pastrarea culorii amesteca aerul cald cu rece, astfel incat parul sa se poata raci mai repede, evitand astfel daunele cauzate de caldura.

Protectie impotriva uscarii


Cu tehnologia lor de ventilator calibrata ideal, uscatoarele de par Braun Satin Hair 7 Color permit o distributie uniforma a caldurii, astfel incat uscarea parului se poate face eficient fara a usca firele de par. Functia de protectie la uscare previne asa-numita formarea de „suprafete fierbinti” si are grija de sanatatea si stralucirea parului tau.

Anti rupere


Filtrul ingenios plasat pe spatele manerului ergonomic al uscatorului de par Satin Hair 7 Color ajuta la prevenirea ruperii parului. Protejeaza parul de a fi inhalat si de a se incurca in dispozitiv. Astfel, modelarea se poate face si mai sigur - in plus, filtrul poate fi indepartat convenabil din dispozitiv in orice moment in timpul curatarii.

   
Uscator de par Braun Satin Hair Color: Caracteristici speciale ale produsului pentru o coafura perfecta
   

Pentru coafuri coafate precis


Accesorul de ingustare extra ingust este special conceput pentru uscare si coafare precisa a parului.

Ideal pentru bucle


Ondularea parului este si mai usoara cu ajutorul unui difuzor. Imblanzeaza suflarea de aer intr-o suflare moale, astfel incat sa va puteti usca usor parul, ceea ce inseamna acum bucle mai definite si un par semnificativ mai putin cret. Designul concav al varfurilor de imbogatire se adapteaza la forma capului tau, oferind astfel un confort ridicat la coafarea parului.

Finalul perfect


Cu suflarea suplimentara de aer rece - ca sfarsit al coafei parului - va puteti repara perfect coafura.

Se adapteaza tipului tau de par


Uscatorul de par Satin Hair 7 Color poate fi reglat separat, cu 3 trepte de caldura si 2 trepte de viteza, se adapteaza tuturor tipurilor de par si nevoilor de uscare a parului. Asa ca puteti folosi aer puternic chiar si la temperaturi scazute.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HD770
    • Culoare
      Rosu
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      2
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      3
    • Accesorii incluse
      Difuzor
      Concentrator
    • Functii
      Ionizare
      Aer rece
      Dispozitiv de agatare
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Uscator de par
      1 x Rezerva mop
      1 x Difuzor pentru volum
      2 x Concentrator de aer

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.