Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscatoare Electrolux EW7H458B, Pompa de caldura, 8 kg, 12 programe, Clasa A++, Alb

Cod:

EW7H458B


Cod intern: #2042363

  • Distribuie pe:
3.534,30 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 45,60 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Uscatoare EW7H458B, Pompa de caldura, 8 kg, 12 programe, Clasa A++, Alb de la Electrolux

Uscator de rufe ELECTROLUX EW7H458B, Pompa de caldura, 8 kg, 12 programe, Clasa A++, Alb

 

 

Uscare perfecta la jumatate din temperatura*

Sistemul GentleCare usuca hainele la o temperatura redusa aproape la jumatate fata de uscatoarele conventionale, astfel incat acestea nu sunt niciodata expuse la caldura inutila.

*Comparativ cu temperatura de intrare a aerului in tambur la uscatoarele conventionale.

   
Senzatia de nou, mentinuta pentru mai mult timp
Am conceput uscatorul de rufe PerfectCare 700 cu Sistem GentleCare pentru a-ti pastra hainele ca noi pentru mai mult timp. Prin uscarea hainelor la o temperatura redusa aproape la jumatate fata de uscatoarele conventionale, tesaturile nu sunt niciodata expuse la caldura inutila.
 
Mai putina caldura, mai multa grija
Sistemul GentleCare usuca hainele la o temperatura redusa aproape la jumatate fata de uscatoarele conventionale astfel incat acestea nu sunt niciodata expuse la caldura inutila.
 
Mai putin timp, mai multa grija
Sistemul nostru SensiCare regleaza durata uscarii in functie de nivelul de umezeala din fiecare incarcatura. Economisind timp si energie fara a compromite ingrijirea.
 
Circulatie eficienta a aerului, consum constant de energie
Sistemul nostru de filtrare EcoFlow este accesibil si poate fi curatat usor. Avand o intretinere atat de simpla, stiti ca aerul este circulat eficient, ciclu dupa ciclu.
 
Mai putine rasuciri si incurcaturi
Functia noastra Reverse Plus misca tamburul in ambele directii in timpul uscarii pentru a impiedica rasucirea si incurcarea hainelor. Ceea ce inseamna ca incarcatura iese catifelata si uscata uniform.
 
Stilul tau, programul tau
Pornirea cu intarziere te ajuta sa pornesti ciclul de uscare in functie de programul tau. Introdu ora la care vrei sa inceapa automat uscarea si lasa masina sa se ocupe de restul.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.