Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Watercool Watercool V for RTX 3080/3090 EVGA XC3, ARGB - Nickel + Acetal, black

Cod:

15652


Cod intern: #731163

  • Distribuie pe:
969,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Watercool V for RTX 3080/3090 EVGA XC3, ARGB - Nickel + Acetal, black de la Watercool

Waterblock fullcover de ultimă generație pentru plăcile grafice EVGA Geforce RTX 3080/3090 XC3. Placă rece din cupru placată cu nichel, partea superioară din acril cu iluminare aRGB integrată și capac frontal din aluminiu anodizat negru.

Producator de cip: NVIDIA
pentru seria de cipuri GPU: GeForce® RTX 3080 TiGeForce® RTX 3080/3090
Material bloc: cupru placat cu nichel
Material de sus: ACRIL
Material ecran decorativ: aluminiu negru
Iluminat: aRGB pre-asamblat
Transport Greutate: 1,35 kg

Cu blocurile de apă pentru seria Nvidia Geforce RTX 30, începem o nouă generație: HEATKILLER® V! Ne-am folosit de 20 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea blocurilor de apă de înaltă performanță pentru acest produs. Cu o listă de elemente unice, acest bloc de apă arată vârful absolut a ceea ce este posibil din punct de vedere tehnic:

Îmbunătățiri față de predecesorul foarte apreciat:

  • Calea de curgere cu două straturi
  • Structură de răcire rafinată
  • Debit îmbunătățit
  • Design simetric
  • Capac frontal fără șuruburi
  • aRGB integrat
  • Separatoare de izolare din plastic de înaltă performanță (PEEK)
  • Tampoane termice tăiate CNC
  • Pastă termică Kryonaut integrată

„Dezvoltarea noastră sa concentrat întotdeauna pe îmbunătățirea performanței de răcire.” (Rico Weber, CEO WATERCOOL, septembrie 2020)

Prin creșterea numărului de aripioare de răcire direct deasupra DIE, am îmbunătățit performanța de răcire în această zonă cea mai critică. Placa rece este măcinată dintr-o bucată solidă de cupru electrolitic pur 99% și face contact perfect cu toate componentele relevante. Dispunerea inovatoare a căii de curgere cu două straturi distribuie lichidul de răcire pe două straturi paralele. Acest lucru îmbunătățește debitul blocului HEATKILLER® V cu peste 30% față de predecesorul său.

Canalele de curgere simetrice, largi, reduc punctele moarte (lichid în picioare) la minimum absolut și îmbunătățesc nu numai debitul, ci și performanța de răcire. Dispozitivele nou dezvoltate realizate dintr-un plastic de înaltă performanță (PEEK) de calitate industrială izolează perfect blocul masiv de cupru de 10 mm de PCB.

Odată cu toate inovațiile tehnice, vin și noi alegeri de design. Partea superioară fără șuruburi face ca HEATKILLER® V să arate ca și cum ar fi făcut dintr-o singură bucată. Dispunerea simetrică a canalului de curgere conferă blocului un aspect absolut unic și îl deosebește de orice alt bloc de apă. Versiunile cu coldplate nichelat și top acrilic vin și cu iluminare aRGB integrată pentru a integra perfect blocul GPU într-un concept de iluminare existent.

Renumita pastă termică Kryonaut de la Thermal Grizzly garantează un contact perfect între bloc și matrița GPU. Tampoanele termice tăiate CNC asigură răcirea RAM și reglarea tensiunii. Tampoanele pot fi îndepărtate cu ușurință, fără a se rupe.

Accesorii optionale:

  • Placă de spate pasivă
  • Terminal cu port vertical, atât din POM, cât și din acril

Accesoriile opționale vândute separat, cum ar fi plăcile din spate și un terminal de port vertical, îmbunătățesc și mai mult valoarea noii platforme HEATKILLER® V. Toate produsele sunt fabricate din materii prime selectate de înaltă clasă de către producători bine consacrați și de încredere, cum ar fi PLEXIGLAS® GS de la EVONIK. Chiar și metalele sunt atent selectate pentru puritate și specificații perfecte.

Toate produsele HEATKILLER® V sunt fabricate în propriul nostru parc modern de prelucrare CNC din Waren, Germania. Mulți pași de fabricație sunt, de asemenea, efectuate manual, iar fiecare produs individual este asamblat și finisat sub principiul celor patru ochi.

 

Specificații tehnice:
Material placa rece: cupru electrolitic nichelat
Material superioară: PLEXIGLAS® GS
Material capac: aluminiu anodizat negru
Material port terminal: Acetal (POM)
Dimensiuni: (LxLxH):
Porturi: 4x G ¼ Zoll (DIN ISO 228-1)
Permis până la 1 bar

Compatibil cu:
EVGA Geforce RTX 3080 XC3
EVGA Geforce RTX 3080 Ti XC3
EVGA Geforce RTX 3090 XC3
Vă rugăm să verificați http://gpu.watercool.de pentru a afla mai multe

Conținutul livrării:
1x HEATKILLER® V
1x HEATKILLER® bandă LED aRGB
1x Material de montare
Thermal Grizzly Kryonaut

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.