Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Router wireless Router TP-Link TL-WR740N - Wireless, 4 Porturi, 150Mbps Lite-N

Router TP-Link TL-WR740N - Wireless, 4 Porturi, 150Mbps Lite-N

Cod:

TL-WR740N


Cod intern: #7758

  • Distribuie pe:
63,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Router wireless Router TP-Link TL-WR740N - Wireless, 4 Porturi, 150Mbps Lite-N de la TP-LINK

Router Wireless TP-Link TL-WR740N - 4 Porturi 150Mbps Lite-N, Athreos chipset, 1T1R, 2.4GHz, SPI firewall, autorun utility, fixed antenna



Ce face acest produs? TL-WR740N este un dispozitiv care integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless si combina functiile unui router pentru acces partajat la Internet cu cele ale unui switch de 4 port-uri. Routerul wireless N, bazat pe tehnologia 802.11n si compatibil cu 802.11b/g, ofera performante ridicate cu viteze de pana la 150Mbps la un pret cu atat mai accesibil. La limita vitezei 11n, si surclasand 11g, acesta asigura continuitatea si fluenta aplicatiilor consumatoare de banda, precum streaming video. Va puteti bucura de o experienta wireless de inalta calitate pentru streaming video, apeluri VoIP sau jocuri online, oriunde in locuinta dvs. Performanta wireless exceptionala la pret accesibil TP-LINK TL-WR740N reprezinta o solutie de mare viteza, care respecta standardele IEEE 802.11b/g/n. Bazandu-se pe tehnologia N, TL-WR740N ofera performante 802.11n cu viteze de pana la 150Mbps la un pret cu atat mai accesibil, viteza si distanta de acoperire de 9 ori, si respectiv de 4 ori mai mare decat echipamentele 11g conventionale.
La limita produselor conventionale 11N si surclasand performantele 11G, TLWR740N asigura eficienta aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video, apeluri VoIP sau jocuri online, in mod wireless, oriunde in intreaga locuinta. Bucurati-va de puterea unui echipament N, la pret de echipament G!
Tehnologie CCA - semnal wireless stabil Tehnologia CCA (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless. Buton QSS - setari rapide de securitate (compatibil WPS) Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup), TL-WR740N dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola!
Criptare WPA / WPA2 - securitate avansata In ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-WR740N ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personal si Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN. IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR740N suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.
Instalare facila Acest router poate fi instalat chiar si de utilizatorii incepatori, fara a sacrifica functiile cheie. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati CD-ul de instalare pentru a configura reteaua rapid si fara efort!

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Nu
    • Tip Antena
    • Porturi Lan/Wan
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • ADSL
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.