Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Google Chromecast 2.0 HDMI Streaming Media Player

Cod:

GA3A00094-A04-Z01


Cod intern: #162595

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sistem Multimedia

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Chromecast 2.0 HDMI Streaming Media Player de la Google

Ce este Chromecast?


Chromecast este un dispozitiv de streaming media care se conecteaza la portul HDMI al televizorului. Pur si simplu utilizati dispozitivul mobil si televizorul detineti ca sa vizionati emisiunile TV preferate, filmele, muzica, sport, jocuri si altele. Chromecast functioneaza cu IOS 8.0+,iPhone, iPad® si iPod telefon Android si tableta, laptop Mac® si Windows si Chromebook.

 

O modalitate mai buna de a obtine video, muzica, jocuri si la televizor


Telefonul dvs. este o telecomanda simpla, puternica. Deschideti aplicatiile mobile pe care le cunoasteti si va plac si pentru a accesa rapid lucruri cum ar fi emisiuni TV, listele de redare. Fara conectari sau descarcari suplimentare.

 

Divertisment nelimitat, toate pe programul dvs.


Cu Chromecast, esti la comanda. Alegeti din peste 200.000 de emisiuni TV si filme, 30 milioane de melodii, posturi radio, sport, jocuri si altele. Descoperiti o gama de continut gratuit, abonament sau platite din mii de aplicatii.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.