Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Access Point wireless UBIQUITI UniFi FlexHD, White

Cod:

UAP-FLEXHD


Cod intern: #526888

  • Distribuie pe:
931,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Access Point wireless UniFi FlexHD, White de la UBIQUITI

Ubiquiti UniFi FlexHD 2.4GHz/5GHz, 802.11ac Wave 2, 1xGbE, MU-MIMO 4x4 UAP-FLEXHD

UniFi® este un sistem Wi-Fi revoluţionar, care combină performanţele de clasă enterprise, scalabilitate nelimitată şi un sistem de management centralizat. UniFi AP Flex HD este un access point realizat compact şi elegant, ce poate amplasat în interior sau exterior. Sistemul de montare flexibil permite montarea pe stâlp, plafon, perete, sau pur şi simplu aşezat pe masă/noptieră/birou/etc.
 
Uşor accesibil cu ajutorul aplicaţiei mobile (UniFi app, disponibil pentru iOS şi Android) sau cu ajutorul unui browser obişnuit, UniFi Controller este un software de management puternic şi versatil, ideal pentru mediile de lucru cu densitate mare de clienţi (birouri, restaurante, hoteluri etc), unde este necesară latentă scăzută şi funcţionare cu minimum de întreruperi.
 
O reţea bazată pe sistemul UniFi® este foarte simplu de administrat, nu este necesară vreo pregătire specială. Harta acoperirii cu Wi-Fi, statisticile în timp real, detectarea automată dispozitivelor din familia UniFi® (AP-uri, switch-uri, routere) şi opţiunile de securitate, toate sunt perfect integrate.
 
Scalabilitatea este practic nelimitată, puteţi începe cu 2-3 echipamente, urmând să extindeţi fără probleme până la câteva sute de dispozitive. Pur şi simplu le adăugaţi în reţea, controller-ul le detectează automat şi le integrează cu un singur click.
 
UniFi Controller-ul este un software oferit gratuit de Ubiquiti Networks, pe care îl puteţi instala pe oricare dintre sistemele de operare majore (Microsoft Windows, Apple MacOS X, Ubuntu Linux). Sau puteţi opta pentru un controller hardware dedicat, de exemplu UniFi Controller Cloud Key, UniFi Cloud Key Gen2, UniFi Cloud Key Gen2 Plus. În principiu, hardware-ul dedicat este un minicomputer care rulează Linux, pe care este instalat UniFi Controller.
 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Dual Band
      Da
    • Tip Antena
      Interna
    • Porturi Lan/Wan
      1 x RJ-45
    • Compatibil 3g/4g
      Nu
    • Porturi USB
      Nu
    • Standarde Wireless
      IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ac-wave2
    • ADSL
      Nu
    • Dimensiuni
      159.49 x 48.5 mm
    • Altele
      48V, 0.32A Gigabit PoE Adapter

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.