Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lentila Aputure Fresnel 2X pentru Aputure LS C120/LS C300d

Cod:

8824


Cod intern: #857255

  • Distribuie pe:
672,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 1,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Lentila Aputure Fresnel 2X pentru Aputure LS C120/LS C300d de la Aputure

Compatibil cu modelele Aputure LS C120d, LS C120d II, LS C300d sau orice altalumina LED monolight cu montura Bowens, Fresnel 2X ofera o raza a fascicululuivariabila de la 12 la 40 de grade.

Luminozitatecrescuta

Designul imbunatatit areelemente optice duale, o lentila Fresnel frontala de 6 "mai mare,ventilatie imbunatatita si scurgeri de lumina minimizate.

Proiectare culentila dubla

Fresnel 2X prezinta undesign cu lentila dubla. Obiectivul posterior focalizeaza si mareste fascicululpe lentila mai mare de 6 ”din fata, ceea ce realizeaza pierderi de lumina zero.Designul optic cu lentila dubla face ca Fresnel 2X sa fie de doua ori maiputernic decat originalul Aputure Fresnel si face ca 120D II sa fie de pana la14 ori mai luminos.

Design rotativ

Folosind un design cubutoi rotativ, Fresnel 2X creeaza o experienta intuitiva a utilizatorului,similara cu un obiectiv al camerei. Aruncarea lina a focalizarii oferautilizatorilor posibilitatea de a regla cu precizie unghiul fasciculului surseilor de lumina, permitandu-le sa localizeze sau sa inunde usor lumina printr-osimpla rasucire.

Montura: Bowens

Diametrul lentilei:15.2cm

Dimensiuni: 180 mm x180 mm x 141 mm

Greutate: 1.24kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.