Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Barndoor (Voleti) Aputure Kit pentru lumini COB compatibil LS C120/LS C300d

Cod:

8612


Cod intern: #857805

  • Distribuie pe:
370,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Barndoor (Voleti) Aputure Kit pentru lumini COB compatibil LS C120/LS C300d de la Aputure


Aputure Barndoor formeaza un instrument profesional de modelare aluminii cu un design standard de 7 inch Bowens pentru o instalare /dezasamblare rapida. Aputure Barndoor este solutia optima pentru modelarealuminii COB si prevenirea scurgerilor de lumina. Proiectat special pentru seria120 si 300d, dispune de patru volete acoperite cu o catifea, un vas reflectornegativ recent conceput si un suport de gel de inalta calitate. 

Tesatura decatifea interioara neagra maximizeaza absorbtia luminii, nepermitand practicscurgerea luminii. Desi controlul maxim al luminii va fi realizat cu vasulreflector negru inclus, cele 4 volete pot fi montate pe panoul standard AputureSilver Reflector Dish sau Aputure Fresnel. 

Aputure Barndoor include deasemenea un suport magnetic pentru gel, care permite producatorilor de filme saadauge cu usurinta culoare luminilor lor.

Atentie: Cand utilizati geluri colorate cu lumini puternice LED, cum arfi Aputure C300D, caldura va provoca deformarea sau arderea gelurilor de filtrudupa o anumita perioada de timp.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.