Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monopied Sirui P-306 cu surub 1/4

Cod:

10789


Cod intern: #2294986

  • Distribuie pe:
310,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Monopied Sirui P-306 cu surub 1/4 de la Sirui


Descriere:

Monopiedele Sirui din seria P sunt foarte ușoare, extrem de compacte și ușor de operat. Le vei folosi mai ales atunci cand vei avea nevoie sa sustii o camera cu un obiectiv mare sau cand lumina este insuficienta pentru a surprinde momentele importante.

Monopiedele sunt ușor de purtat, pot fi reglate imediat și sunt ideale pentru lucrul în spații înguste.

Secțiunile picioarelor monopiedului sunt strânse cu dispozitive de blocare rotative, care sunt prevăzute cu cauciuc pentru a asigura o prindere sigură și o stabilitate mai bună.

Piciorul monopiedului este echipat cu un cauciuc izolator anti-alunecare, care este potrivit pentru utilizare la temperaturi calde sau reci. În partea de jos a monopiedului veți găsi un vârf metalic complet retractabil.

Modelul de carbon P-326 este realizat din 8 straturi de fibre de carbon. Modelul din aluminiu P-306 este fabricat din aluminiu de înaltă calitate. O curea de mână, mini busolă și carabină sunt, de asemenea, disponibile pentru ambele modele

Caracteristici:

- Greutate: 0,56kg
- Greutate suportata: 8kg
- Inaltime: 155cm
- Dimensiunea pachetului: 39,2cm
- Diametrul tubului: 16 - 32mm




Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.