Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa TELESIN din aluminiu pentru GoPro Hero 11/10/9 +adaptor vertical-GP-FMS-G11-M

Cod:

GP-FMS-G11-M


Cod intern: #2584651

  • Distribuie pe:
201,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa TELESIN din aluminiu pentru GoPro Hero 11/10/9 +adaptor vertical-GP-FMS-G11-M de la Telesin

Carcasa TELESIN din aluminiu pentru GoPro Hero 11/10/9 +adaptor vertical-GP-FMS-G11-M

Carcasa protectoare împotriva deteriorării realizata din aliaj de aluminiu. Carcasa de protectie Telesin GP-FMS-G11 se remarca prin durabilitatea exceptionala si este echipata cu mai multe suporturi astfel incat sa poti monta liber accesoriile la alegere pe ea. De asemenea, permite filmarea verticală convenabilă și oferă un strat protector special.

 În plus, accesoriul se potrivește perfect formei GoPro Hero 11 / 10 / 9 și, prin urmare, îi poate oferi o protecție și mai bună. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat. De asemenea, este acoperit cu un strat special care protejează camera de zgârieturi.

Datorită designului său bine gândit, carcasa vă permite să utilizați confortabil camera [e care o plasati in interior și nu vă limitează opțiunile. Una dintre părțile laterale ale accesoriului poate fi deschisă, ceea ce facilitează conectarea dispozitivului pentru încărcare. De asemenea, aveți suficient spațiu pentru a monta lentile max sau filtre ND fără obstacole. De asemenea, puteți trece la înregistrarea verticală în orice moment - pur și simplu atașați adaptorul inclus la carcasă.

Marca: Telesin
Nume: Carcasa din aliaj de aluminiu
Model: GP-FMS-G11-M
Culoare: Gri
Material: Aliaj de aluminiu
Dimensiuni: 79 x 63 x 33mm
Greutate: 65 g
Compatibilitate: GoPro Hero 11/10/9

Atentie! Camera nu este inclusa in pachet!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.