Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baterie Ulanzi NP-F550 pentru camerele Sony

Cod:

3283-U


Cod intern: #2335675

  • Distribuie pe:
235,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Baterie Ulanzi NP-F550 pentru camerele Sony de la Ulanzi

Caracteristici:Compatibilitate cu lumini LED, monitoare, dispozitive de transmisie, etc.Capacitate reală, rezistență fără griji: Similar cu bateria originală, aceste baterii pot fi încărcate fie în interiorul camerei dvs., fie cu încărcătorul dual USB cu intrare de 2.1 A. Vine cu o baterie NP-F550 cu o capacitate de stocare de 3500 mAh, o tensiune de 7.2V și un nou cip complet decodat care funcționează exact ca originalul.3 moduri pentru o alimentare fără griji: Vine cu o interfață Tip-C, eliminând necesitatea de a transporta o bază de încărcare și facilitând încărcarea în deplasare.Potrivire perfectă, fără împotmolire: Aceeași dimensiune standard ca bateria originală, cu operații convenabile și fluide de demontare și asamblare.Fără memorie pentru performanțe maxime - Absolut fără efect de memorie, astfel încât să puteți încărca bateria în orice moment - Înregistrare continuă de lungă durată.Garantată 100% siguranță: Construită cu protecție multiplă a circuitului (supraîncărcare, scurtcircuit, temperatură ridicată și protecție la supratensiune) și construcție de înaltă calitate rezistentă la foc.


Specificații: 

Tensiune: 7.2V 

Capacitate: 3500mAh 

Compoziție baterie: Ioni de litiuGreutate: 110g 

Dimensiuni (L x l x î): 70.6 x 38.6 x 23.3 mm / 2.7 x 1.5 x 0.9" 

Pachet: Carton


Notă:Bateria trebuie să fie ÎNCĂRCATĂ COMPLET înainte de prima utilizare.Bateria trebuie păstrată într-un loc răcoros și uscat.Nu separați, nu strângeți și nu loviți bateria.Nu introduceți bateria în apă și foc.Țineți departe de copii.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.