Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Softbox tip glob Yongnuo YN85Q 85cm cu montura Bowens

Cod:

4698


Cod intern: #1105011

  • Distribuie pe:
630,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare: 1,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Softbox tip glob Yongnuo YN85Q 85cm cu montura Bowens de la Yongnuo

Softbox tip glob cu diametrul de 85 cm, ideal pentruutilizare deasupra capului sau pentru a ridica nivelul de iluminare ambientala.Lantern are o montura Bowens.

Lumineaza intreaga camera. Utilizand un design sferic de 85cm, Lantern raspandeste lumina cu un unghi de raza 360grade. Acum puteti umpleun intreg spatiu cu lumina moale, uniforma, cu o singura sursa de lumina.

Cu designul quick release pe baza de tensiune, Lanternpoate fi configurat sau defalcat in doar cateva secunde, permitandu-va sasetati mai putine lumini, mai repede. 

Dimensiuni:

Desfacut: 850 mm x 850 mm x 690 mm

Greutate: 2.9kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.