Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Yunteng VCT-288 Monopied si talpa

Cod:

4295-3


Cod intern: #2481670

  • Distribuie pe:
178,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Yunteng VCT-288 Monopied si talpa de la Yunteng

Monopiedul Yunteng VCT-288 are filet 3/8, se poate folosi pe Dslr-urile cu filet 1/4 doar cu adaptor.

Talpa:

  • -picioare metalice cu lungimea de 11.5cm si terminatii cauciucate;
  • -retractabil si detasabil;
  • -surub superior 3/8.

Dimensiuni: 38 - 145cm

Diametru: 23mm

Material: aluminiu

Culoare: negru

Montura: 3/8

Greutate: 1060g

Sarcina maxima: 3kg

Produsul este bulk, fara cutie.


Descriere produs: Yunteng VCT-288 Monopied si talpa

Yunteng VCT-288 Monopied si talpa este un accesoriu esential pentru orice fotograf sau videograf care doreste sa obtina imagini stabile si clare. Acest monopied si talpa sunt proiectate pentru a oferi suport si stabilitate in timpul fotografiilor sau filmarilor, indiferent de locatie sau conditiile de iluminare.

Design si constructie

Monopiedul Yunteng VCT-288 este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu de inalta calitate, ceea ce il face usor si durabil. Acesta poate suporta o greutate de pana la 3 kg, ceea ce il face potrivit pentru majoritatea camerelor foto si camerelor video de dimensiuni medii. Talpa este prevazuta cu un sistem de prindere rapida, care permite atasarea si detasarea rapida a camerei de monopied.

Designul monopiedului este compact si usor de transportat, astfel incat sa poata fi luat cu tine oriunde ai merge. In plus, acesta poate fi extins pana la o inaltime de 148 cm, ceea ce iti ofera posibilitatea de a obtine cadre de la inaltime sau de la nivelul solului.

Stabilitate si flexibilitate

Talpa monopiedului Yunteng VCT-288 este prevazuta cu trei picioare pliabile, care ofera o stabilitate excelenta pe orice suprafata. Aceste picioare pot fi ajustate individual, astfel incat sa poti obtine unghiuri diferite si sa te adaptezi la terenul pe care te afli. In plus, talpa este prevazuta cu un sistem de blocare, care asigura o fixare sigura si stabila a monopiedului in pozitia dorita.

Monopiedul este prevazut si cu un maner ergonomic, care iti ofera o prindere confortabila si sigura. Acesta este prevazut cu un buton de blocare, care iti permite sa ajustezi inaltimea monopiedului cu usurinta si sa il fixezi in pozitia dorita.

Compatibilitate

Yunteng VCT-288 Monopied si talpa este compatibil cu majoritatea camerelor foto si camerelor video de dimensiuni medii, precum si cu majoritatea smartphone-urilor. Acesta poate fi folosit atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare, oferindu-ti flexibilitate si versatilitate in utilizare.

Concluzie

In concluzie, Yunteng VCT-288 Monopied si talpa este un accesoriu esential pentru orice fotograf sau videograf care doreste sa obtina imagini stabile si clare. Cu un design compact si usor de transportat, stabilitate excelenta si compatibilitate cu o gama larga de echipamente, acest monopied si talpa sunt perfecte pentru orice situatie de fotografiere sau filmare. Investeste acum in Yunteng VCT-288 si imbunatateste-ti abilitatile de fotografiere si filmare!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.