Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii Audio Hi-Fi AKAI Clapa midi USB Negru

Cod:

MPK MINI PLUS


Cod intern: #2279032

  • Distribuie pe:
838,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Accesorii Audio Hi-Fi Clapa midi USB Negru de la AKAI

Linia de tastaturi MPK Mini a revolutionat creatia de muzica mobila pentru producatorii si producatorii de beat din intreaga lume. Noul MPK Mini Plus se bazeaza pe aceasta inovatie, oferind muzicienilor un control creativ complet pentru o senzatie si o expresie superioara, impreuna cu instrumente de performanta de ultima generatie. Conectivitate avansata conecteaza usor si complet toate echipamentele de studio preferate pentru o integrare hardware completa si extinsa intr-un design compact de 3 octave.

Controlul creativitatii complet portabil

In timp ce isi pastreaza dimensiunea compacta, MPK Mini Plus ofera controale extinse pentru un control profund asupra unei game largi de functii. Cele 8 pad-uri MPC sensibile la presiune cu iluminare de fundal RGB sunt fundatia nu numai pentru cantarea ritmurilor dinamice si programarea tobelor, ci si pentru alocarea modificarilor de program si declansarea parametrilor CC suplimentari. Alegeti efecte cu 8 butoane de 360° atribuibile pentru fiecare functie, inclusiv filtre, automate, comenzi pan si multe altele. Pentru prima data in MPK Mini, bucurati-va de comenzile de transport dedicate pentru o integrare totala cu DAW. Eliminati backtracking inutil de la tastatura sau mouse-ul QWERTY si ramaneti implicat in procesul creativ cu butoanele dedicate Redare, Oprire, Inregistrare, Bucla si Localizare.

 

Sentimente si expresie extraordinare

Ca si in cazul tuturor controlerelor MPK Mini, creativitatea incepe cu tastele. MPK Mini Plus are 37 de taste cu un aspect dinamic al tastelor Gen 2 pentru a va extinde capacitatile de compunere melodica si armonica. 3 octave complete inseamna mai mult spatiu pentru acorduri cu doua maini, arpegii si solo sau peisaje sonore. Tastatura dinamica Gen 2 dispune de taste incredibil de redate cu o gama mai larga de viteze, oferind o dinamica si un raspuns si mai mari ale notelor. Cu mai multe taste, muzica ta va avea nevoie de noi moduri de a adauga sentiment si expresie, motiv pentru care MPK Mini Plus adauga comenzi dedicate Pitch Bend si Modulation Wheel pentru a da viata fiecarei performante. Pe langa iconicul controler Joystick, nu lipseste interactiunea tactila care permite o exprimare aproape nelimitata.

 

Conectivitate avansata si functionare independenta

Pentru acele momente creative spontane sau sesiuni rapide de jam, MPK Mini Plus poate functiona cu o functie de sine statatoare. Noul secventietor polifonic in trepte este convenabil pentru a capta idei proaspete din mers. Inregistrati simultan partituri si modele de tobe pentru a va crea propria compozitie muzicala. Conectati-va la orice dispozitiv USB sau MIDI cu 5 pini compatibil si utilizati conectorii CV/Gate pentru a va conecta la rack si la alte sintetizatoare modulare. MPK Mini Plus este suficient de versatil pentru incepatorii profesionisti care doresc sa-si extinda spatiul creativ, precum si pentru profesionistii experimentati care doresc sa profite la maximum de echipamentul lor de studio.

Include DAW MPC Beats pentru Mac si PC

Software-ul MPC Beats DAW inclus pentru Mac si PC ofera un flux de lucru MPC extrem de puternic chiar pe desktop sau laptop si include mii de sunete, mostre de tobe, bucle si plug-in-uri pentru a facilita crearea urmatoarei hit-uri! Cu mai multe taste pe instrumentul Gen 2 cu 37 de note, instrumentele plug-in MPC, cum ar fi Electric si Tubesynth, vor prinde viata cu o gama sonora extinsa.Setati MPK Mini Plus pe birou si conectati-va la dispozitive MPC independente pentru a controla plug-in-urile Mellotron si Hype.

Chiar si cu 3 octave, MPK Mini Plus se va potrivi in geanta dumneavoastra pentru transport usor alaturi de echipamentele de productie muzicala de zi cu zi. Este o matematica simpla; adaugarea MPK Mini Plus la orice flux de lucru echivaleaza cu creativitate expresiva si control intuitiv pentru a crea muzica si ritmuri moderne.

Caracteristici principale

Comenzi de transport dinamic cu tastatura cu 37 de taste Gen 2 Joystick atribuibil pentru control MIDI dinamic 8 pad-uri de percutie cu iluminare din spate RGB Pitch Bend si roti de mod Onboard CV/Gate Step Sequencer I/O Intrare/Iesire MIDI cu 5 pini

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Model
      MPK MINI PLUS
    • Tip produs
      Clapa midi
    • Tip conector
      USB
    • Culoare
      Negru
    • Lungime
      45.2 x 18 x 5.1 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.