Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator auto Baseus Super Energy Max Car Jump Starter, 20000mAh, Peakcurrent 2000A, cablu negru

Cod:

CGNL020001


Cod intern: #1253315

  • Distribuie pe:
458,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator auto Super Energy Max Car Jump Starter, 20000mAh, Peakcurrent 2000A, cablu negru de la Baseus

Dispozitiv de pornire fiabil al motorului

Fiți pregătiți pentru situații de urgență care vă pot sta în cale în timp ce călătoriți departe de casă. Super Energy Max Car Jump Starter, este un kit perfect pentru fiecare șofer. Bateria litiu-polimer cu o capacitate de 20000mAh complet încărcată vă va permite să porniți mașina de până la 60 de ori, în funcție de capacitatea sa. Lanternă în care dispozitivul este echipat cu trei moduri de lumină, pe care le puteți selecta în funcție de nevoile dvs. Terminalele incluse în set îndeplinesc toate standardele de testare și le puteți utiliza în siguranță.

Pornire rapidă

Baterie descărcată? Nu este nevoie să vă sunați prietenii pentru a vă ajuta să porniți mașina. Cu un curent de vârf de 2000A și un curent de pornire de 1000A, puteți porni mașina în câteva secunde cu o baterie complet descărcată.

Funcționalitate extinsă

Dispozitivul este echipat cu două porturi USB, care vă permit să încărcați telefoane sau laptop-uri în timp ce călătoriți sau într-un loc unde nu aveți acces la o priză. Datorită tehnologiilor introduse puteți utiliza încărcarea rapidă și completați bateria într-un timp scurt.

 

Doar în cazul în care

Dispozitivul este echipat cu o lanternă, pe care o puteți comuta în trei moduri. Standard, după o apăsare lungă pe butonul cu luminozitate foarte mare sau modul SOS în timpul unei spargeri a anvelopei sau a altor situații de urgență pentru a evita accidentele secundare.

Cleme inteligente

Clemele incluse îndeplinesc standardele de siguranță care au fost testate pe mai multe niveluri pentru a asigura o protecție completă pentru utilizator atunci când le utilizează. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la șoc electric.

 

Design grijuliu

Baseus Super Energy Max Car Jump este un dispozitiv puternic închis într-o carcasă de designer complet gândită. Formele personalizate și culoarea neagră adaugă eleganță, iar un ecran mic arată nivelul de încărcare a bateriei, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji când să o încărcați.

Specificatii tehnice


  • Tip
  • Model
    • Model
      CGNL020001
  • Specificatii generale
    • Altele
      Ieșire 1 5V/3A,9V/3A12V/2.5A (max)
      Ieșire 2 5V/2,4A (max)
    • Pachetul contine
      1x Baseus Super Energy Max Jump Starter

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.