Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Redresor auto Baseus Super Energy Pro Jump Starter, cu clesti pentru pornire motor diesel sau benzina, 12000mAh, 1200A, USB/USB-C, cu lanterna, folosit ca powerbank, Negru

Cod:

6932172630256


Cod intern: #2390659

  • Distribuie pe:
298,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Redresor auto Super Energy Pro Jump Starter, cu clesti pentru pornire motor diesel sau benzina, 12000mAh, 1200A, USB/USB-C, cu lanterna, folosit ca powerbank, Negru de la Baseus

Unknown Image

 

Nu lasati o baterie descarcata din masina sa va deraieze planurile. Baseus va permite sa porniti rapid vehiculul - nu mai cereti ajutor vecinilor si nu va mai sunati prietenii! Dispozitivul va functiona chiar si la temperaturi de inghet pana la -20°C si este foarte usor de utilizat. Este potrivit pentru pornirea diferitelor tipuri de masini - atat cu motoare pe benzina (12 V / 6 l) cat si cu motoare Diesel (12 V / 2,5 l). Este echipat cu 3 baterii, iar curentul sau de varf este de 1200 A. Bateria masinii dumneavoastra s-a descarcat la frig? Sau poate ai uitat sa stingi luminile? Starterul Baseus se grabeste la salvare! Dispozitivul are 3 baterii incorporate, iar curentul sau de descarcare este de pana la 30C. In plus, curentul sau de varf este de 1200A, iar curentul de pornire este de pana la 600A. Toate acestea inseamna ca poti porni motorul masinii in cel mai scurt timp! Demarorul se remarca si prin durata lunga de functionare - in modul de asteptare rezista pana la 6 luni. Astfel, poate fi aproape intotdeauna gata sa va serveasca! Demarorul Baseus Pro va fi potrivit pentru majoritatea vehiculelor populare. Va functiona excelent cu motoarele pe benzina (12 V / 6 l) si motoarele diesel (12 V / 2,5 l).

Cu ajutorul acestuia puteti porni cu usurinta o motocicleta, o masina, un SUV, o camioneta si chiar un camion! Indiferent ce fel de vehicul conduceti in fiecare zi - nu mai trebuie sa va faceti griji ca din cauza bateriei descarcate nu veti putea ajunge la o intalnire de familie sau veti intarzia la serviciu! Nu va faceti griji cu privire la siguranta bateriei vehiculului dvs. Setul include cleme inteligente care monitorizeaza automat tensiunea si amperajul si, daca este necesar, reduc puterea pentru a preveni supraincarcarea. De remarcat este si un sistem avansat de protectie care ofera protectie impotriva supraincalzirii, supracurentului, inversarii polaritatii si scurtcircuitului, printre altele. Nu mai trebuie sa va intrebati cat de mult va rezista demarorul si cand trebuie reincarcat. Este echipat cu un afisaj mic, astfel incat sa puteti verifica oricand procentul de incarcare al bateriei! Dispozitivul se va dovedi util si ca lanterna - va fi util, de exemplu, atunci cand efectuati reparatii mici pe intuneric si va permite sa atrageti atentia asupra dvs daca aveti nevoie de ajutor. Puteti alege dintre 3 moduri de lumina - Iluminare de urgenta, SOS si Strobing. Starterul Baseus Pro va functiona bine chiar si in conditii nefavorabile. Este echipat cu un circuit avansat de protectie IC, astfel incat sa il puteti utiliza la temperaturi de la -20°C pana la 60°C fara griji. In plus, carcasa metalica cu finisaj lacuit protejeaza dispozitivul de oxidare si rugina, oferindu-i in acelasi timp un caracter elegant, clasic. Demarorul respecta si standardele internationale pentru transportul aerian. Asa ca il poti lua cu tine chiar si intr-un avion!

 

Caracteristici:

 

  • Capacitate baterie: 12000 mAh / 44.4 Wh
  • Intrare USB-C: 5 V - 3 A (max), 9 V - 2 A (max).
  • Iesire USB: 5 V - 3 A;
  • Tensiune de pornire: 12 Vdc
  • Curent de pornire: 600 A
  • Curent de varf: 1200 A
  • Greutate: 600 g
  • Material: plastic ABS si policarbonat
  • Dimensiuni: 162 x 95 x 33 mm
  • Pachetul contine clesti pentru pornire si cablu USB-A la USB-C

 

 

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Tip
  • Model
    • Model
      6932172630256
  • Specificatii generale
    • Dimensiuni
      162 x 95 x 33 mm
    • Altele
      Material: plastic ABS si policarbonat
    • Pachetul contine
      Pachetul contine clesti pentru pornire si cablu USB-A la USB-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.