Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Perna Baseus Silk Car Headrest Pillow ComfortRide Series Albastru

Cod:

34630


Cod intern: #2461396

  • Distribuie pe:
49,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 55,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Perna Silk Car Headrest Pillow ComfortRide Series Albastru de la Baseus

Pernă pentru tetieră auto Baseus ComfortRide Series Silk (albastru)

 

Perna pentru tetieră auto Baseus din mătase este o alegere fantastică atât pentru călătoriile lungi, cât și pentru utilizarea zilnică - asigură confortul și poziționarea corectă a corpului în timpul condusului. Construcția ergonomică și curbată a pernei vă va oferi confortul care vă lipsea. Perna este umplută cu spumă cu memorie care nu se deformează ca urmare a temperaturii, astfel încât nu se va încovoia și vă va servi pentru o perioadă lungă de timp. Materialul foarte elastic și plăcut la atingere cu care este acoperită va face ca deplasările zilnice la serviciu să fie și mai plăcute. 

Stați confortabil, stați sănătos

Un stil de viață sedentar poate afecta în mod semnificativ bunăstarea coloanei vertebrale, așa că este esențial să aveți grijă de o postură corectă. Perna pentru tetieră Baseus ComfortRide este concepută pentru a se adapta la curbele părților superioare ale coloanei vertebrale, ceea ce face ca postura dvs. să fie mai sănătoasă și mult mai confortabilă. 

Spumă de memorie

Spuma cu memorie de înaltă calitate folosită în pernă poate rezista la temperaturi cuprinse între -10°C și 60°C, rămânând moale și flexibilă chiar și la temperaturi foarte variate. 

Suprafață respirabilă

Materialul de nouă generație, care seamănă cu pielea de rechin, vă va oferi confort în timpul condusului. Suprafața materialului, care posedă mii de pori, rămâne proaspătă și uscată în permanență, chiar și în cazul unei utilizări prelungite. 

Artizanat de înaltă calitate

Perna ComfortRide a fost cusută cu cusături strânse, care sunt rezistente la rupere și tragere, astfel încât să vă poată servi și mai mult timp. Fermoarul cusut în pernă nu irită pielea, deoarece este ascuns între marginile materialului. Catarama durabilă folosită este robustă și rezistentă la uzură. 

Set conținut

Pernă

Marca Baseus
Model BS-CZ008
Culoare Albastru
Greutate aprox. 330g
Dimensiuni 273 x 200 x 113 mm
   

Specificatii tehnice


  • Tip
  • Model
    • Model
      BS-CZ008
  • Specificatii generale
    • Dimensiuni
      273 x 200 x 113 mm
    • Altele
      aprox. 330g
    • Pachetul contine
      1x Perna

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.