Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carlinkit Adaptor wireless mini 3W Negru

Cod:

34266


Cod intern: #2422321

  • Distribuie pe:
761,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Adaptor wireless mini 3W Negru de la Carlinkit

Adaptorul wireless Carlinkit TBOX Mini.

Carlinkit TBOX Mini este un modul de conectivitate wireless bazat pe sistemul de operare Android 9.0, care vă permite să utilizați wireless Apple Carplay și Android Auto, precum și o gamă largă de funcții multimedia precum redarea muzicii și apelurile prin Bluetooth, redarea cardului SD etc. Cu Carlinkit, puteți opera sistemul de operare Android 11 pe ecranul mașinii dvs. Aceasta include gestionarea aplicațiilor wireless, redarea și apelarea muzicii prin Bluetooth și redarea cardului SD, permițându-vă să accesați toate cele mai importante funcții în timpul conducerii.

Carlinkit/TBOX-Mini/1

Software și componente interne

Carlinkit TBOX Mini este echipat cu porturi USB-C, un slot pentru card SD și un slot pentru card SIM, oferindu-vă o varietate de opțiuni pentru conectarea dispozitivelor. Este compatibil cu smartphone-urile care rulează iOS 10 și versiuni ulterioare și Android 10 și versiuni ulterioare. Utilizează Bluetooth 4.2 și 5.0 pentru conexiuni wireless. Sistemul de operare Android 11.0 și puternicul procesor Qualcomm QCM2290 ARM Cortex-A53 Quad Core pe 64 de biți, până la 2,0 GHz 11 nm, garantează o funcționare bună. Funcționează pe rețeaua WiFi 2.4G 5G, care garantează acces la Internet de mare viteză. Dimensiunea sa mică (79,8 x 79,8 x 14,7 mm) îl face ușor de instalat și nu ocupă mult spațiu.

Carlinkit/TBOX-Mini/8

Caracteristici

Datorită sistemului de operare Android 11, dispozitivul vă permite să descărcați un număr mare de aplicații din Magazinul Play, astfel încât să aveți la îndemână toate cele mai importante funcții în mașină. Puteți folosi CarPlay, Android Auto și GPS-ul încorporat fără fir, dar și să efectuați apeluri Bluetooth, să vizionați videoclipuri sau să redați muzică și multe altele!

Carlinkit/TBOX-Mini/5

Specificatii tehnice


  • Tip
  • Model
    • Model
      34266
  • Specificatii generale
    • Bluetooth
      4.2
      5.0
    • Dimensiuni
      79,8 x 79,8 x 14,7 mm
    • Compatibilitati telefoane
      iOS 10 și versiuni ulterioare
      Android 10 și versiuni ulterioare
    • Pachetul contine
      1x adaptor
      1x USB-C/ USB-C
      1x cablu USB-C/USB-A
      1x manual de utilizator

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.