Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Suport de bicicleta pentru telefoane Smart Solar cu baterie de 150 mAh, IP54, Negru

Cod:

031480


Cod intern: #1288000

  • Distribuie pe:
100,99 lei TVA inclus

Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 49,99 lei


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Accesorii biciclete Baseus Suport de bicicleta pentru telefoane Smart Solar cu baterie de 150 mAh, IP54, Negru

    Ambalaj original deschis, urme de utilizare

    Pret resigilat: 49,99 lei

Descriere Suport de bicicleta pentru telefoane Smart Solar cu baterie de 150 mAh, IP54, Negru de la Baseus

Suport pentru biciclete Baseus Smart Solar

Mergi pe bicicleta sau scuter? Suportul pentru telefon Baseus va veni cu siguranta la indemana. Baseus Smart Solar este echipat cu un senzor inteligent in infrarosu, datorita caruia blocheaza automat telefonul dupa detectarea acestuia. Functionarea wireless este asigurata de panoul solar incorporat, care stocheaza energie in zilele insorite. Suportul este potrivit si pentru scutere sau motociclete. Este rezistent la apa la nivelul IP54 si rezistent la deteriorare.

SI

Clema electrica

Suportul are o functie de inchidere automata, astfel incat sa puteti lasa telefonul jos confortabil, fara a fi distras. Senzorul inteligent cu infrarosu detecteaza telefonul, iar inchiderea automata ii ajusteaza distanta si strange telefonul. Un buton din spate va permite sa deblocati rapid suportul si sa scoateti smartphone-ul.

SI

Panouri solare

Suportul Baseus Smart Solar foloseste energie solara, astfel incat nu aveti nevoie de cabluri sau incarcatoare pentru a profita din plin de capacitatile sale. A fost echipat cu panouri solare din siliciu monocristalin, care sunt responsabile pentru functionarea sa fara fir.

SI

Baterie de mare capacitate

Manerul este echipat cu o baterie de 150 mAh, ceea ce se traduce intr-o luna de utilizare fara a fi nevoie de reincarcare. Daca este necesar, il puteti incarca convenabil folosind cablul de tip C inclus.

SI

Compatibilitate larga

Suportul poate fi montat pe o bicicleta, dar si pe un scuter, scuter sau motocicleta. Baza sa are incorporata un strat dublu de silicagel care poate fi scos in functie de diametrul volanului. Puteti monta si manerul pe oglinda. Produsul este compatibil cu telefoanele de 4,7 - 6,7 inchi.

SI

Stabil si impermeabil

Clema metalica tine telefonul intr-o pozitie stabila si impiedica alunecarea acestuia chiar si pe drumurile accidentate. Suportul rotund permite reglarea la 360 de grade, astfel incat sa puteti schimba cu usurinta pozitia suportului si a telefonului. Produsul este rezistent la apa la nivelul IP54, asa ca il poti folosi chiar si in ploaie.

SI

Specificatie

Producator Baseus
Nume Suport pentru biciclete Baseus Smart Solar
Model SUZG010001
Culoare Negru
Material Aliaj de aluminiu + ABS
Intrare USB-C 5 V / 1 A
Capacitatea bateriei 150 mAh
Smartphone-uri compatibile 4,7-6,7a € ³
Vehicule compatibile 20-36 mm (diametrul volanului)
Dimensiuni 125 x 70 x 105 mm
Rezistenta la apa IP54

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.