Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport Bicicleta/Motocicleta Baseus Quick pt SmartPhone, fixare de bare de diferite dimensiuni, negru

Cod:

SUQX-01


Cod intern: #991220

  • Distribuie pe:
44,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 0 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suport Bicicleta/Motocicleta Quick pt SmartPhone, fixare de bare de diferite dimensiuni, negru de la Baseus

Suport telefon Baseus Quick pentru biciclete, negru

 

Mergi des cu bicicleta sau mergi cu motocicleta? Suportul de telefon prezentat de Baseus este facut pentru tine. Puteti folosi dispozitivul din mers cu ajutorul suportului stabil si solid montat pe ghidon. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji daca drumul este accidentat - bateria este atat de stabila incat tine in siguranta telefonul mobil intr-o singura pozitie.

Quad Lock pentru montare si demontare rapida. Blocare automata dupa introducerea telefonului. Cheie de deblocare. Sunt permise montarea anti-alunecare si rotirea la 360°.

Modulul Baseus ofera o stabilitate considerabila telefonului dumneavoastra mobil. Datorita celor patru brate, dimensiunea dispozitivului poate fi reglata intre 4,7 si 6,7 inci. Cand montati bateria pe spatele telefonului, fiecare dintre cele patru brate ar trebui sa acopere un colt al smartphone-ului. Nu va fie teama de nicio deteriorare in aceasta zona, deoarece ecranul, coltul si spatele sunt protejate de zgarieturi. De asemenea, nu ezitati sa reglati pozitia telefonului intr-un interval de 360°.

Suportul poate fi atasat cu usurinta de ghidonul unei biciclete sau motociclete. Inelul poate fi tras in sus in mod corespunzator, iar partea interioara tine materialul, impiedicandu-l sa se miste si alunecare pe cadru. Asa ca va puteti deplasa liber, nu trebuie sa va faceti griji ca suportul se intoarce si ca telefonul mobil va cadea.

 

Specificatie:

  • Producator: Baseus
  • Model: Suport telefon rapid pentru bicicleta/motocicleta
  • Diametru admisibil al ghidonului: pana la 22 mm
  • Dimensiuni suport: 135 x 85 x 110 mm
  • culoare: Negru
  • Compatibil cu telefoane mobile: 4,7 - 6,7 inchi

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.