Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii birotica Presenter Kensington PowerPointer, reincarcabil, conexiune wireless, laser digital, 15 m, argintiu

Cod:

KT-K75241EU


Cod intern: #2129951

  • Distribuie pe:
302,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Accesorii birotica Presenter Kensington PowerPointer, reincarcabil, conexiune wireless, laser digital, 15 m, argintiu de la Kensington


Telecomanda PowerPointer Presentation cu pointer laser virtual este perfecta pentru intalniri si prezentari online. Nu este necesar sa instalati niciun software pentru a utiliza functii precum indicatorul laser virtual, stiloul cu marcaj si modurile de ecran alb / negru, deoarece acestea sunt deja integrate in Microsoft® PowerPoint®. Acum, toata lumea din camera si din apel poate vedea indicatorul, exact asa cum se intentioneaza.
Foloseste functiile prezentatorului deja integrate in PowerPoint®, cum ar fi indicatorul laser digital si pixul.
Adaptor necesar pentru utilizare cu porturi USB-C (nu este inclus).
Pointerul laser virtual si pixul pot fi vazute simultan pe mai multe ecrane de prezentare PowerPoint.
Este instrumentul de prezentare ideal pentru salile de conferinte si auditoriile cu mai mult de un ecran de afisare sau pentru intalnirile online care ruleaza PowerPoint cu audiente la distanta folosind instrumente de intalnire web precum WebEx®, GoToMeeting®, Skype ™ si join.me®.
Nu este necesar software datorita simplitatii plug-and-play USB 3.0 / 2.0. Nu sunt necesare descarcari, instalare, actualizari sau drepturi de administrator/acces.
Receptorul wireless se potriveste oricarui port USB 3.0 / 2.0 si ofera o autonomie de pana la 15 m.
Reincarcabila prin cablul Micro USB inclus.
Indicatorii de nivel de putere LED va anunta cand este timpul sa va reincarcati telecomanda.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.