Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesoriu Adaptor noise canceling ASUS USB Type-C

Cod:

90YH02L1-B2UA00


Cod intern: #589747

  • Distribuie pe:
238,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Accesoriu Adaptor noise canceling ASUS USB Type-C de la Asus

Adaptor de microfon ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter, conexiune USB-C la 3.5 mm, tehnologie de eliminare a zgomotelor din fundal, include adaptor USB-C la USB-A

  • Tehnologia de anulare a zgomotelor asistata de AI imbunatateste performantele microfonului castilor prin minimizarea zgomotelor din fundal, pentru comunicatii online prin voce cu o claritate de cristal.
  • Conectorii USB-C® si USB 2.0 ofera o larga compatibilitate cu telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri si Nintendo Switch™.
  • Tehnologia exclusiva ASUS Hyper-Grounding previne interferentele electromagnetice (EMI) si ofera sunet pur, liber de orice zgomote EMI.
  • Designul usor si compact este extrem de portabil si poate fi cu usurinta stocat intr-un buzunar sau intr-o geanta.

 

 

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter este primul adaptor din lume de la USB-C la 3,5 mm cu tehnologie AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) integrata. Foloseste anularea zgomotelor asistata de AI pentru a oferi comunicatii prin voce cu o claritate de cristal atunci cand este folosit cu orice casti cu conector de 3,5 mm prevazute cu un microfon. Cantarind doar 8 grame, include un convertor digital-la-analogic (DAC) care integreaza si tehnologia exclusiva ASUS Hyper-Grounding, pentru prevenirea interferentelor electromagnetice, oferindu-ti sunet fara zgomote. Cu acest mic dispozitiv vei obtine un mare upgrade in materie de calitate a sunetului.

 

 Tehnologie de anulare a zgomotelor asistata de AI

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter utilizeaza puterea AI pentru a imbunatati comunicatiile prin intermediul castilor. Un procesor incarcat cu profiluri AI reduce peste 50 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, mentinand intacte armonicile vocale, asa ca te vei putea bucura de comunicatii prin voce cu o claritate de cristal in orice mediu.

 

Maximizarea performantei

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter functioneaza cu orice pereche de casti cu conector de 3,5 mm care includ si un microfon. Pentru cele mai bune rezultate, imperecheaza-ti castile cu un laptop cu un microfon unidirectional.

 

 

Chipset incorporat

Chipsetul care ruleaza tehnologia AI este localizat in interiorul adaptorului, asa ca utilizarea adaptorului nu va afecta performanta PC-ului sau laptopului tau. Pur si simplu conecteaza-l orice dispozitiv pentru a te bucura de comunicatii clare in aproape orice scenariu de utilizare.

 

Calitate audio pura

DAC-ul integrat de 96 kHz / 24 biti este dotat cu tehnologia exclusiva ASUS Hyper-Grounding , care previne interferentele electromagnetice (EMI) prin intermediul unui PCB cu multiple straturi si a unui design special al aranjamentului, ceea ce rezulta intr-un sunet pur, care este liber de orice zgomot provocat de EMI.

 

 

Mic si usor

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter cantareste doar 8 grame si poate fi purtat foarte usor intr-un buzunar, pentru a-ti oferi comunicatii cu o claritate de cristal oriunde ai merge.

 

Compatibilitate larga

ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter are un conector USB-C® pentru a asigura compatibilitatea cu telefoanele mobile si consolele de jocuri. Pentru flexibilitate aditionala, include si un adaptor USB 2.0.

 

Compatibilitate

- Suportul poate varia in functie de specificatiile Type-C.

- Nintendo Switch nu suporta functii de comunicare pe casti USB-C.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.