Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Husa pentru Gimbal si trepied, Textil, Negru

Cod:

KF2310939


Cod intern: #2310688

  • Distribuie pe:
43,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa pentru Gimbal si trepied, Textil, Negru de la Baseus

Organizator de stocare pentru cardan portabil Baseus (SUYT-0G) si trepied (SUTY-A0G) (SUYT-F01)

Husa pentru accesorii pentru telefon este o solutie buna daca vrei sa tii mereu echipamentul la indemana si sa te asiguri ca nu se deterioreaza. Carcasa este adaptata pentru gimbal si trepied Baseus. Puteti pune cu usurinta accesoriile pe care le folositi pentru a face fotografii in interior. In buzunar suplimentar puteti ascunde toate cablurile si adaptoarele de alimentare necesare. Carcasa este confectionata din material textil care asigura o protectie eficienta a dispozitivelor moi impotriva intemperiilor nefavorabile. Datorita acestui fapt, echipamentul dumneavoastra este protejat impotriva umezelii si a deteriorarilor mecanice, de exemplu din cauza caderii. Carcasa va functiona perfect daca calatoriti.

Specificatie:

  • Marca: Baseus

  • Tip: Gimbal si carcasa trepied

  • Compatibil cu: Trepied Gimbal SUYT-0G Trepied Baseus SUTY-A0G

Continutul setului:

  • 1 x carcasa

Caracteristici majore:

  • Protectia eficienta a echipamentului impotriva deteriorarii

  • Dimensiune compacta

  • Maner la indemana

  • Buzunar suplimentar pentru obiecte minore

  • Perfect in excursii

Echipament fotografic mereu la indemana

Este important sa va asigurati ca toate accesoriile pe care le folositi pentru a face fotografii si pentru a realiza videoclipuri sunt intotdeauna la indemana – toate intr-un singur loc. Datorita unei carcase la indemana, nu trebuie sa cauti anumite piese daca ai chef sa fotografiezi.

Perfect in excursii

Carcasa este la indemana si mica. Va functiona perfect in orice calatorie. De asemenea, il puteti transporta cu usurinta folosind manere la indemana.

Protectia echipamentelor moi

Este recomandabil sa asigurati accesoriile fotografice impotriva deteriorarii mecanice si a umezelii. Deoarece le puteti depozita intr-o cutie perfect potrivita, puteti fi sigur ca nu se vor deteriora, chiar daca cad sau sunt lovite.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.