Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Prindere cu cap tip bila si curea zimtata pentru fixare compatibila GoPro SJCAM Xiaomi GP149

Cod:

4199-1


Cod intern: #2588665

  • Distribuie pe:
55,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Prindere cu cap tip bila si curea zimtata pentru fixare compatibila GoPro SJCAM Xiaomi GP149 de la Generic

Clema de fixare cu cap tip bila si curea zimtata pentru GoPro Hero 2 Hero 3 Hero 3+ Hero 4 Hero 5 Hero 6 Hero 7, SJCAM, Xiaomi.

Clema permite atasarea unei camere GoPro pe orice suport cu diametrul intre 18 si 51mm. Clema se asigura prin strangerea curelei zimtate.

Adaptorul pentru GoPro se poate indeparta, lasand loc unui surub standard 1/4 pentru camere foto si video.

Material: plastic, cauciuc

Culoare: negru


Descriere produs: Prindere cu cap tip bila si curea zimtata pentru fixare compatibila GoPro SJCAM Xiaomi GP149

Aceasta prindere cu cap tip bila si curea zimtata este un accesoriu esential pentru orice pasionat de sporturi extreme sau videografie. Compatibila cu camerele GoPro, SJCAM, Xiaomi si GP149, aceasta prindere va permite sa fixati camera in pozitii variate si sa obtineti imagini unice si spectaculoase.

Confectionata din materiale de inalta calitate, aceasta prindere este rezistenta si durabila, asigurand o fixare sigura si stabila a camerei. Capul tip bila permite rotirea camerei la 360 de grade, astfel incat sa puteti obtine unghiuri diferite si sa surprindeti fiecare moment important.

Curea zimtata este un alt element important al acestei prinderi, oferind o fixare suplimentara si evitand alunecarea camerei in timpul activitatilor intense. Aceasta curea este ajustabila, astfel incat sa se potriveasca perfect pe orice tip de casca sau echipament sportiv.

Acest accesoriu este ideal pentru utilizarea in sporturi precum schi, snowboarding, ciclism, alpinism, surfing, skateboarding si multe altele. Indiferent de activitatea pe care o practicati, aceasta prindere va asigura ca veti obtine imagini clare si stabile, fara a fi nevoie sa va ingrijorati de siguranta camerei.

In plus, aceasta prindere este foarte usor de utilizat. Cu ajutorul sistemului de prindere rapida, puteti monta si demonta camera in doar cateva secunde, fara a fi nevoie sa folositi unelte sau sa pierdeti timp pretios.

Aceasta prindere este compatibila cu majoritatea camerelor de actiune de pe piata, inclusiv cele mai populare modele precum GoPro, SJCAM, Xiaomi si GP149. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji in privinta compatibilitatii si puteti utiliza aceasta prindere cu orice camera de care dispuneti.

Un alt avantaj al acestei prinderi este dimensiunea compacta si greutatea redusa. Puteti lua acest accesoriu cu dumneavoastra oriunde mergeti, fara a ocupa mult spatiu in bagaj sau a adauga greutate suplimentara. Astfel, veti putea sa va bucurati de activitatile preferate fara a fi nevoiti sa renuntati la calitatea imaginilor.

In concluzie, prinderea cu cap tip bila si curea zimtata pentru fixare compatibila GoPro SJCAM Xiaomi GP149 este un accesoriu indispensabil pentru orice pasionat de sporturi extreme sau videografie. Rezistenta, usor de utilizat si compatibila cu majoritatea camerelor de actiune, aceasta prindere va permite sa obtineti imagini unice si spectaculoase, fara a compromite siguranta camerei. Nu mai asteptati si achizitionati acum aceasta prindere pentru a va imbunatati experienta de filmare si a surprinde cele mai frumoase momente ale aventurilor dumneavoastra!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.