Luni - Vineri 9:00 - 18:00

elgato Stream Deck Mini

Cod:

10GAI9901


Cod intern: #373531

  • Distribuie pe:
309,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stream Deck Mini de la elgato

Elgato Stream Deck Mini

 


 

 

Seteaza noul Benchmark
Sase taste LCD complet personalizabile, gata pentru a declansa actiuni nelimitate. Operare tactila printr-o singura apasare. Feedback vizual instantaneu. Software avansat, dar usor de utilizat. In mod traditional, acest nivel de control era destinat exclusiv creatorilor de divertisment in masa. Acum este la indemana.
 


 

 

Functioneaza cu ceea ce indragiti
OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter, Mixer si multe altele - Stream Deck Mini integreaza perfect instrumentele si platformele preferate. De la detectarea automata a scenelor si surselor la punerea in functiune a canalelor media sociale, faceti totul cu o scurta atingere de buton.
 

 


Imbunatateste fluxul de lucru
Actiunile Hotkey fac ca amintirea comenzilor rapide de la tastatura sa fie o problema a trecutului. Acum, lansati aplicatii si site-uri web, deschideti directoare, accesati imediat textele precompuse - controlati orice doriti - dintr-o singura miscare.
 

 


Dezlantuie creativitatea
Angajati Stream Deck Mini pentru a imbunatati experienta de vizionare cu ajutorul GIF-urilor, imaginilor, videoclipurilor si biturilor de sunet. Creati-va semnatura grafica de inceput si de final. Optiunile dvs. sunt nesfarsite, asadar explorati si experimentati.

 

 


 

 

Creste odata cu necesitatile
Transformati tastele in foldere pentru a acumula si a accesa cat de multe actiuni doriti. Salvati configuratii unice de taste ca profiluri inteligente pentru jocuri si aplicatii diferite. Alternati intre ele si impartasiti-le cu membrii creatori.

 


 

 

Multitask like a Boss
Daca credeti ca atingerea unei taste pentru a executa o actiune este impresionanta, veti adora Multi Actions. Corect - atribuiti cat mai multe actiuni pe care le doriti unei singure taste si lansati-le pe toate simultan cu o apasare sau una cate una, separata prin intervale.
 

 

 

Va mentine in varf
Au disparut zilele in care navigati printre nenumarate ferestre pentru declansarea unei actiuni sau in care va bazati exclusiv pe pluginurile automate, pentru a creste valoarea de productie. Acum, detineti puterea de a incepe o noua era a creatiei de continut. Acum detineti controlul.

Caracteristici:
Interfata: USB 2.0;
- Taste: 6;
- Dimensiuni: 84 x 60 x 58 mm;
- Greutate: 160 g;
- Accesorii incluse: Stream Deck Mini,Ghid de instalare rapida,Cablu USB integrat (1.5m).

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      10GAI9901
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.