Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa de protectie DJI Air 2/ Air 2S

Cod:

CP.MA.00000255.01


Cod intern: #1121531

  • Distribuie pe:
647,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni ---


Livrare gratuita


Descriere Carcasa de protectie DJI Air 2/ Air 2S de la DJI

Protejati-vă drona si accesoriile de intemperii cu această husă de protectie pentru Air 2S si Mavic Air 2 de la DJI . Această carcasă rigidă este realizată dintr-un material robust si durabil, care este făcut pentru a face fată picăturilor de până la 3,3 inchi. De asemenea, este făcută pentru a rezista la temperaturi extreme, vibratii si intemperii. Are un rating IP67 pentru rezistentă semnificativă la apă si praf.

Interiorul carcasei adaugă protectie suplimentară cu o căptuseală din spumă pe interiorul capacului si o spumă tăiată personalizat în sectiunea principală. Compartimentele sunt concepute special pentru a vă tine confortabil drona, telecomanda, până la cinci baterii, un adaptor de alimentare, încărcător de masină, hub de încărcare a bateriei, filtre, elice de rezervă si diverse cabluri.

Caracteristici suplimentare

Mâner de transport integrat
Supapă de presiune
Închizătoare duble de blocare
Găuri pentru lacăt

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.