Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DJI Kit Accesorii Drona Mini 3 Pro FMC

Cod:

CP.MA.00000495.01


Cod intern: #1295125

  • Distribuie pe:
1.190,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 6 luni 6L


Livrare gratuita


Descriere Kit Accesorii Drona Mini 3 Pro FMC de la DJI

Zburati mai mult si fotografiati mai mult la locatie atunci cand echipati Mini 3 Pro cu kitul Mini 3 Pro Fly More de la DJI . Kitul Fly More este un pachet multiplu de accesorii pentru drona Mini 3 Pro. In primul rand, setul include doua baterii de zbor inteligente suplimentare. Fiecare baterie poate oferi Mini 3 Pro pana la 34 de minute de zbor la o incarcare completa. Accesoriile suplimentare incluse includ un hub de incarcare bidirectional, doua elice, un cablu USB-C 3.0, o duzina de suruburi si o geanta de umar pentru a proteja si transporta accesoriile Mini 3 Pro si Fly More Kit.

 

Baterie inteligenta de zbor DJI pentru Mini 3 Pro

Indiferent daca inlocuiti o baterie descarcata sau adaugati la colectie pentru zboruri mai lungi, bateria de zbor inteligenta pentru Mini 3 Pro de la DJI va adauga pana la 34 de minute de timp de zbor la o incarcare completa. Aceasta baterie LiPo 2S are o capacitate de 2453mAh si poate fi reincarcata cu un cablu optional USB-C si un incarcator compatibil de 30W sau PD.

 

Hub de incarcare bidirectional DJI pentru bateriile Mini 3 Pro

Incarcati mai multe baterii de zbor si dispozitivele dvs. mobile cu Hub-ul de incarcare bidirectionala pentru bateriile Mini 3 Pro de la DJI . Acest hub va ofera posibilitatea de a introduce si reincarca inteligent pana la trei baterii de zbor simultan, compatibil cu Intelligent Flight Battery si Intelligent Flight Battery Plus. Un port USB de tip A incorporat va permite, de asemenea, sa reincarcati un dispozitiv mobil, cum ar fi o telecomanda, un smartphone sau o tableta. Va rugam sa retineti ca hub-ul nu include cabluri sau incarcator si este necesar un incarcator compatibil USB PD.

 

Incarcare inteligenta a bateriei

Hubul de incarcare are sloturi pentru pana la trei baterii de zbor si va reincarca inteligent mai intai bateria care are cea mai mare putere. In acest fel, puteti avea o baterie plina pentru Mini 3 Pro gata de functionare cat mai curand posibil.

 

Baterie sau Power Bank

Cand hub-ul are bateriile de zbor introduse si nu este conectat la perete, puteti utiliza bateriile pentru a va reincarca dispozitivul mobil ca o serie de power bank-uri. Cand utilizati hub-ul astfel, acesta descarca inteligent bateria cu cea mai mica putere mai intai. In acest fel, nu sacrificati o baterie mai plina care poate fi folosita cel mai bine in Mini 3 Pro.

 

Incarcare prioritara

Cand aveti un dispozitiv mobil conectat la hub-ul de incarcare, iar hub-ul este conectat la perete, acesta va incarca numai bateriile sau dispozitivul. Puteti schimba tipul de produs pe care hub-ul il prioritizeaza prin apasarea butonului de functie. Daca telefonul porneste primul, bateriile vor incepe sa se reincarce cand telefonul este plin sau a stat continuu pe incarcator timp de patru ore.

 

LED-uri de stare

LED-urile incorporate in partea laterala a hub-ului de incarcare bidirectionala va vor informa despre nivelul bateriei in timpul incarcarii sau descarcarii, viteza de incarcare si starea de incarcare a fiecareia dintre cele trei baterii de zbor.

 

Elice DJI pentru Mini 3 Pro (2 perechi)

Aceste elice pentru Mini 3 Pro de la DJI sunt special concepute pentru a creste eficienta aerodinamica si forta, reducand in acelasi timp zgomotul. Primesti doua perechi de elice si hardware-ul necesar pentru a le instala.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.