Luni - Vineri 9:00 - 18:00

MACLEAN MCTV-254 59556 Convertor prin satelit LNB Quad Premium

Cod:

CEN-59556


Cod intern: #944660

  • Distribuie pe:
44,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere MCTV-254 59556 Convertor prin satelit LNB Quad Premium de la MACLEAN

Premium Quad LNB LNB are patru LNB-uri full-range conectate într-o singură carcasă. Convertorul Quad Maclean MCTV-254 este un dispozitiv de clasă premium cu o cifră de zgomot foarte scăzută. Poate gestiona cu ușurință recepția semnalului HD. Convertorul este atașat antenei parabolice într-un suport standard de 40 mm. Convertorul MCTV-254 Premium are un logo în relief pe carcasă, astfel încât să puteți fi sigur că cumpărați un convertor Maclean original!

Quad LNB universal (LNB) MCTV-254 de înaltă calitate, cu un raport de zgomot de 0,3 dB. Permite conectarea a patru receptoare de satelit sau a două receptoare SAT cu un reportofon și două capete independente (intrari LNB), de exemplu n decodor TV, n-box recorder. Funcționează foarte bine în instalațiile SAT multiroom (Telewizja n, Cyfra +, Cyfrowy Polsat). Noua versiune și mai bună a convertorului premium cu design îmbunătățit, funcționare mai bună și câștig de până la 60dB vă permite să obțineți un semnal puternic în toate condițiile.

Manopera precisă și parametrii tehnici înalți ai convertorului de clasă premium se traduc printr-un impact mai scăzut al condițiilor meteorologice asupra calității semnalului recepționat. Convertoarele sunt utilizate la conectarea a patru receptoare de satelit sau la conectarea tunerelor și recorderelor PVR.

Câștigul la nivelul de 60dB garantează o calitate comparabilă cu convertoarele de câteva ori mai scumpe. Manopera precisa si parametrii tehnici inalti se traduc intr-un impact mai mic al conditiilor meteorologice asupra calitatii semnalului primit. Quad - patru LNB-uri simple într-o singură carcasă. Funcționează independent cu patru receptoare de satelit sau două înregistratoare. Convertorul Quad Maclean MCTV-254 vă permite să înregistrați și să vizionați simultan diferite canale cu benzi și polarități diferite (V și H).

Date tehnice:

Un fel de Quad
conectori F
Frecvența de intrare 10,7 ~ 12,75 GHz
Frecventa de iesire 950 ~ 1950 MHz / 1100 ~ 2150 MHz
Raport F/D 0,5 ~ 0,7
Cifra de zgomot 0,3 dB
Câștig antenă 60 dB
Mandrina 40 mm
Culoare Negru / Roșu
Cerințe de mediu:

Rezistent la vreme
Temperatura de lucru: -40 / + 70 ° C
Alti parametri:

Suport complet HDTV
Poate fi montat până la: 4 tunere
Consum redus de energie

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.