Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bosch continuous shredder MUZ9VL1 black

Cod:

MUZ9VL1


Cod intern: #1177335

  • Distribuie pe:
362,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Bosch continuous shredder MUZ9VL1 black de la Bosch

Set accesorii Bosch OptiMUM MUZ9VL1, cinci discuri pentru mărunțirea, răzuirea și felierea rapidă, Compatabil cu modelele MUM9BX5S22/MUM9B33S12

Dispozitiv de razuire pentru o capacitate de tocare nelimitata, direct in bol. 5 discuri incluse pentru o varietate larga de preparate (disc de feliere reversibil, disc de razuire reversibil, disc de razuire medie-fina, disc de razuire pentru cartofi si disc pentru legume asiatice). Versatilitate: -Disc de feliere reversibil pentru felii groase si subtiri de legume (precum castravetele sau varza); -Disc de razuire reversibil pentru razuirea grosiera sau fina a morcovilor sau a merelor; -Disc de razuire mediu-fina rapida pentru nuci, ciocolata sau branza tare (de ex., parmezan); -Disc de razuire grosiera: razuieste cartofii cruzi pentru a face galusti din cartofi sau clatite de cartofi; -Disc pentru legume asiatice: taie fructele si legumele in fasii mici, de ex., pentru preparate si salate asiatice.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      MUZ9VL1
    • Tip accesoriu
    • Detalii
      Set accesorii Bosch OptiMUM MUZ9VL1, cinci discuri pentru mărunțirea, răzuirea și felierea rapidă, Compatabil cu modelele MUM9BX5S22/MUM9B33S12 Rezultate excelente: Dispozitiv de razuire pentru o capacitate de tocare nelimitata, direct in bol. 5 discuri incluse pentru o varietate larga de preparate (disc de feliere reversibil, disc de razuire reversibil, disc de razuire medie-fina, disc de razuire pentru cartofi si disc pentru legume asiatice).

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.