Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sencor Tel pentru mixer, Metal, STX 041, Argintiu

Cod:

STX 041


Cod intern: #2447323

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii electrocasnice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Tel pentru mixer, Metal, STX 041, Argintiu de la Sencor

Baterea oualor, albusurilor, amestecarea sosurilor si budincilor fara cocoloase este un joc de copii cu telul in forma de balon. Faceti frisca, creme moi sau chiar maioneza cu textura excelenta.

Compatibil cu modelele Sencor STM 635x, STM 637x, STM 787x

 

Proiectat pentru functionarea sistemului planetar

Sistemul de angrenaje planetare garanteaza o functionare perfecta! Capul se roteste in ambele directii in acelasi timp pentru a amesteca continutul vasului fara cocoloase si fara reziduuri.

 

Intretinere igiena simpla

Intretinerea STX 041 este extrem de usoara datorita designului sau. Asamblarea si inlocuirea pieselor se poate face in cateva secunde datorita elementelor de fixare cu sistem baioneta. Datorita designului inoxidabil, puteti conta mult timp pe ajutorul batatorului de baloane.

 

Accesoriu Sencor

Sencor dezvolta si produce dispozitivele sale folosind tehnologii de ultima ora si materiale sigure si ecologice. Pentru a asigura longevitatea dispozitivelor Sencor, utilizati intotdeauna numai accesorii originale Sencor, daca este posibil!

 
 

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.