Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Kit de evacuare pentru aparat aer conditionat mobil Tristar , Banda de izolare 4 m, Alb TRISTAR AC-5555

Cod:

AC-5555


Cod intern: #1081617

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii electrocasnice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Kit de evacuare pentru aparat aer conditionat mobil Tristar , Banda de izolare 4 m, Alb AC-5555 de la TRISTAR

Doriți să păstrați aerul rece înăuntru și aerul cald afară? Cu kitul universal de ferestre Tristar AC-5555 pentru aparatul de aer condiționat portabil, acest lucru este ușor de realizat! Kitul de fereastră este fabricat din 100% poliester și are o dimensiune a circuitului de 400 cm, prin urmare, se potrivește pe majoritatea ferestrelor. Datorită benzii Velcro, este foarte ușor de instalat.

Material durabil
Aparatele de aer condiționat portabile aspiră aerul cald și umed, apoi îl răcesc și îl dezumidifică și îl suflă înapoi într-o cameră. Este nevoie de un kit de fereastră pentru a etanșa restul ferestrei pentru a împiedica aerul rece să iasă și aerul cald să intre în cameră. Pânza de fereastră este fabricată din poliester, ceea ce o face foarte rezistentă și poate suporta o bună parte din uzură.

Ușor de instalat
Kitul pentru ferestre universale este foarte ușor de instalat. Pur și simplu aplicați banda Velcro pe partea interioară a cadrului ferestrei dvs. și atașați pânza de fereastră la bandă. Apoi, introduceți furtunul aparatului de aer condiționat prin deschiderea pânzei și închideți fermoarul până când furtunul se potrivește bine.

Ce se află în cutie?
Kit universal pentru ferestre AC-5555, bandă Velcro, instrucțiuni.

Motiv pentru a alege AC-5555 Kit fereastră universală AC-5555:

Păstrați aerul rece în interior și aerul cald în exterior
Foarte ușor de instalat, datorită benzii Velcro și fermoarului incluse
Fabricat din poliester durabil 100 %.
Cu o dimensiune a circuitului de 400 cm, se potrivește pe orice fereastră

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.