Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Stand reglabil pentru laptop Aluminiu, 11-17'', Argintiu

Cod:

033918


Cod intern: #1288660

  • Distribuie pe:
175,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stand reglabil pentru laptop Aluminiu, 11-17'', Argintiu de la Baseus

Suport pentru laptop Baseus

Obtineti confortul visat in timp ce lucrati sau va odihniti. Standul Baseus se potriveste perfect laptopurilor si tabletelor cu diagonala de 11-17,3" si permite disiparea eficienta a caldurii. Datorita structurii reglabile, il puteti adapta cu usurinta nevoilor dvs. Pentru productia sa a fost folosit aliaj de aluminiu de inalta clasa, ceea ce ii asigura durabilitate exceptionala.sarcina pana la 10 kg!

 

Creat pentru confortul dvs

Pozitie neplacuta, dureri de gat, incheieturi incordate? Standul Baseus va va permite sa uitati de probleme similare! Puteti regla liber inaltimea produsului in intervalul 70-280 mm, precum si unghiul sau de inclinare in intervalul 20-160. Datorita acestui lucru, il puteti seta cu usurinta in asa fel incat sa va fie confortabil. Cu Baseus, munca devine mai confortabila si odihna da si mai multa bucurie!

 

Design bine gandit

Acum va puteti mentine cu usurinta biroul in ordine si va puteti oferi confortul visat. Standul se distinge printr-un design atent - nu ocupa mult spatiu si a fost proiectat in asa fel incat laptopul sa poata disipa eficient caldura. Mai mult, tampoanele de silicon amplasate in diverse locuri protejeaza dispozitivul de zgarieturi si ii ofera stabilitatea necesara.

 

Solid si durabil

Suportul pentru laptop Baseus va va servi bine pentru o lunga perioada de timp. A fost fabricat din aliaj de aluminiu de inalta calitate, datorita caruia nu este doar extrem de durabil, dar arata si incredibil de elegant. Va fi un decor suplimentar al biroului tau! In acelasi timp, este extrem de solid si stabil - nu se va clatina sau nu se va rasturna. Mai mult, sarcina maxima a suportului poate fi de pana la 10 kg!

 

Compatibilitate larga

Indiferent de echipamentul pe care il folositi in fiecare zi - standul Baseus va va usura munca in aproape orice situatie. Produsul se potriveste perfect laptopurilor, tabletelor si tabletelor grafice cu o diagonala de 11-17,3 ". Astfel puteti lucra confortabil, viziona filme sau iei notite. Suportul este si foarte usor de asamblat - setul include toate instrumentele necesare precum suruburi. si cheile Allen.

 

Inclus

  • Stand
  • cheie hexagonala x2
  • Surub x6

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      033918
  • Specificatii tehnice
    • Tip accesoriu
    • Dimensiune notebook
      11 - 17"
    • Material
      Aluminiu
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Suport metalic reglabil pentru laptop

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.