Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Akasa Sursă de alimentare externă pentru Intel NUC - 36 W

Cod:

AK-PK36-02CM


Cod intern: #818750

  • Distribuie pe:
65,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Sursă de alimentare externă pentru Intel NUC - 36 W de la Akasa

Această unitate de alimentare pentru alimentarea sistemelor bazate pe „Next Unit of Computing” de la Intel este proiectată ca un PSU extern. Conexiunea la priză se realizează printr-un cablu pentru dispozitiv rece C5 cu trei pini furnizat. Sursa de alimentare în sine este conectată la placa de bază corespunzătoare cu un conector cilindru.

Pachetul de alimentare Akasa este proiectat pentru o putere de până la 36 de W. Performanța este pentru sisteme NUC compatibile, de ex. B. cu placa de baza Intel tip DE3815TYBE, in factorul de forma minuscul UCFF, suficient de dimensionata pentru ca adaptorul de alimentare sa nu se supraincalzeasca nici dupa perioade lungi de functionare.

Sursa de alimentare este complementul ideal pentru placa de bază DE3815TYBE-NUC, care poate fi utilizată în diferite carcase Akasa UCFF.

Detalii tehnice:

  • Putere: 36 W
  • Conexiuni:
    1x cablu dispozitiv rece (C5, cu trei pini)
    1x conector cilindru

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AK-PK36-02CM
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.