Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Akasa Cadru de unitate Elite de 5.25 inch pentru patru HDD/SSD de 2.5 inch

Cod:

AK-IEN-02


Cod intern: #818885

  • Distribuie pe:
503,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cadru de unitate Elite de 5.25 inch pentru patru HDD/SSD de 2.5 inch de la Akasa

Cu acest cadru practic detașabil, specialistul în accesorii Akasa oferă opțiunea de a conecta până la patru unități de 2,5 inchi (HDD-uri sau SSD-uri) la computer rapid și ușor, prin schimbarea la cald sau înlocuirea lor cu altele.

Lokstor M22 (AK-IEN-02) este instalat într-un slot liber de carcasă de 5,25 inci pentru unități externe și conectat la o unitate de alimentare și cablul furnizat (4x alimentare Molex la SATA și 4x date SATA).

După aceea, cadrul detașabil poate fi folosit ca o stație de andocare, ceea ce înseamnă că patru unități de 2,5 inchi cu o înălțime de 9,5 sau 12,5 mm pot fi împinse deasupra sau lângă cealaltă și apoi se pot sprijini din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la rugină. cearșafuri.

Când utilizatorul apasă pe ramă respectivă, SSD-ul sau HDD-ul se fixează în loc, făcând contact de alimentare și de date cu conectorii SATA din partea din spate a caddy-ului, iar unitățile sunt înregistrate automat în sistem (dacă are hot swap). tehnologie suportată).

Pentru a scoate o unitate, este nevoie doar de o mișcare rapidă a încheieturii mâinii și este pus în mișcare un mecanism cu arc, care deschide capacul și împinge unitatea din contactele din spate. Pentru a preveni scoaterea accidentală, pârghiile pot fi blocate folosind cheia furnizată.

De îndată ce o unitate este montată, o mică lumină LED arată activitatea acesteia. Din fericire, Lokstor M22 acceptă toate standardele SATA de la SATA I la SATA II până la SATA 6G modern, cu o rată de transfer de până la 6 Gbps și, prin urmare, nu încetinește în mod inutil SSD-urile rapide.

Specificatii tehnice:

  • Spațiu necesar: 1 x 5,25 inchi extern
  • Dimensiuni: 148 x 42 x 142 mm (L x A x A)
  • Material: otel inoxidabil, plastic
  • Culoare: Negru, Argintiu
  • Pentru:
    max. 4 unități de 2,5 inchi (înălțime 9,5/12,5 mm) schimb la
    cald (cu blocare)
    rată maximă de transfer: SATA 6G standard
  •  

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AK-IEN-02
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.