Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Alphacool Eisblock Aurora Acetal GPX-A Radeon RX 6800/XT/6900

Cod:

11945


Cod intern: #1017560

  • Distribuie pe:
479,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Eisblock Aurora Acetal GPX-A Radeon RX 6800/XT/6900 de la Alphacool

Alphacool Eisblock Aurora Acryl RADEON RX 6800/6900/XT combină stilul cu performanța. Experiența de peste 17 ani s-a revărsat în acest răcitor de apă pentru plăci grafice și reprezintă punctul culminant actual al dezvoltării produselor Alphacool.

Mai multă performanță!
În timpul dezvoltării răcitorului de apă pentru plăcile grafice Eisblock Aurora RADEON RX 6800/6900/XT, bineînțeles, s-a acordat importanță și creșterii performanței. În primul pas, răcitorul a fost apropiat de componentele individuale prin reducerea plăcuțelor termice la o grosime de 1 mm. În a doua etapă, blocul de cupru nichelat a fost, de asemenea, făcut mai subțire. În loc de cei 7 mm anteriori, are o grosime de doar 5,5 mm. Debitul de apă a fost optimizat și în interiorul răcitorului. Toate componentele importante, cum ar fi convertoarele de tensiune și RAM, sunt acum răcite mult mai bine și mai eficient de apă. Toate acestea asigură o creștere semnificativă a capacității de răcire.

cupru sau aluminiu?
Desigur, Alphacool folosește doar cupru în răcitoarele sale de apă. Cuprul blocului de gheață Aurora RADEON RX 6800/6900/XT este nichelat. Comparativ cu modelele anterioare, Alphacool a îmbunătățit din nou tipul de nichelare, ceea ce a crescut semnificativ rezistența la acid. Acest lucru ar trebui să prevină ruperea placajului cu nichel. Și de ce folosește Alphacool cupru în loc de aluminiu? Cuprul are pur și simplu o conductivitate termică aproape de două ori mai mare decât aluminiul și, prin urmare, este în mod clar materialul mai bun pentru răcirea cu apă.

Asta sunt toate știrile?
Răcitorul de apă al plăcii grafice Eisblock Aurora RADEON RX 6800/6900/XT se bazează, de asemenea, pe noile dopuri cu șuruburi patentate, care sunt la același nivel cu suprafața terminalului. Logo-ul Alphacool se află acum în colțul din partea de sus. Denumirile corespunzătoare ale tipurilor de plăci grafice compatibile pot fi văzute pe partea din față a terminalului. IN și OUT sunt acum marcate de triunghiuri mici și subtile. Sunt ușor de recunoscut și se potrivesc perfect în linia vizuală generală a răcitorului de apă a plăcii grafice.

Alphacool Aurora RADEON RX 6800/6900/XT Acryl este din toate punctele de vedere o dezvoltare completă ulterioară a răcitorului de apă pentru plăci grafice Alphacool. Nu s-au făcut compromisuri tehnice, dar întregul know-how tehnic a intrat în dezvoltare și implementare.

Notă:
- Această răcitoare vine cu o placă din spate!


Date tehnice:
L x H x L: 130 x 262,5 x 24,5 mm
Material cooler: Cupru nichelat
Material capac:
Acetal Grosimea aripioarelor de răcire: 0,6 mm
Conexiuni: 4x G1/4“

Configurator plăci grafice: În acest fel!
Lista de compatibilitate: carduri AMD

Lista de compatibilitate:
- Design de referință
AMD Radeon 6800 - Design de referință AMD Radeon 6800 XT
- Design de referință AMD Radeon 6900 XT
- Design de referință AMD Radeon 6950 XT

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.