Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Alphacool Aurora Acryl GPX-A Radeon RX 6800XT/6900XT MERC 319

Cod:

11956


Cod intern: #1017570

  • Distribuie pe:
502,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aurora Acryl GPX-A Radeon RX 6800XT/6900XT MERC 319 de la Alphacool

Alphacool Eisblock Aurora Acryl RADEON RX 6800/XT combină stilul cu performanța și iluminarea RGB digitală extinsă. Experiența de peste 17 ani s-a revărsat în acest răcitor de apă pentru plăci grafice și reprezintă punctul culminant actual al dezvoltării produselor Alphacool.

Mai multă performanță!
În timpul dezvoltării răcitorului de apă pentru plăcile grafice Eisblock Aurora RADEON RX 6800/XT, bineînțeles, s-a acordat importanță și creșterii performanței. În primul pas, răcitorul a fost apropiat de componentele individuale prin reducerea plăcuțelor termice la o grosime de 1 mm. În a doua etapă, blocul de cupru nichelat a fost, de asemenea, făcut mai subțire. În loc de cei 7 mm anteriori, are o grosime de doar 5,5 mm. Debitul de apă a fost optimizat și în interiorul răcitorului. Toate componentele importante, cum ar fi convertoarele de tensiune și RAM, sunt acum răcite mult mai bine și mai eficient de apă. Toate acestea asigură o creștere semnificativă a capacității de răcire.

Design nou!
Coolerul Eisblock Aurora RADEON RX 6800/XT a fost conceput practic astfel încât iluminarea să fie mai mult în prim-plan decât la modelele anterioare. LED-urile RGB digitale adresabile sunt încorporate direct în blocul de răcire și rulează de-a lungul părților laterale ale întregului bloc de răcire. Efectul este o iluminare care cuprinde întregul bloc de răcire. Niciun colț sau margine nu rămâne neluminat de LED-urile aRGB. Noul design este mai unghiular, cu toate marginile teșite. Rezultatul este o mai bună împrăștiere a luminii în răcitorul de apă datorită reflexiilor de pe aceste pante. Ele creează, de asemenea, diverse contururi care oferă coolerului Aurora RADEON RX 6800/XT propria sa atingere vizuală.

cupru sau aluminiu?
Desigur, Alphacool folosește doar cupru în răcitoarele sale de apă. Cuprul blocului de gheață Aurora RADEON RX 6800/XT este nichelat. Comparativ cu modelele anterioare, Alphacool a îmbunătățit din nou tipul de nichelare, ceea ce a crescut semnificativ rezistența la acid. Acest lucru ar trebui să prevină ruperea placajului cu nichel. Și de ce folosește Alphacool cupru în loc de aluminiu? Cuprul are pur și simplu o conductivitate termică aproape de două ori mai mare decât aluminiul și, prin urmare, este în mod clar materialul mai bun pentru răcirea cu apă.

Asta sunt toate știrile?
Răcitorul de apă al plăcii grafice Eisblock Aurora RADEON RX 6800/XT se bazează, de asemenea, pe noile șuruburi de blocare brevetate, care sunt la nivel cu suprafața terminalului. Logo-ul Alphacool se află acum în colțul de sus și este, de asemenea, complet iluminat. Denumirile corespunzătoare ale tipurilor de plăci grafice compatibile pot fi văzute pe partea din față a terminalului. Desigur, acestea sunt, de asemenea, complet iluminate de LED-urile digitale. IN și OUT sunt acum marcate de triunghiuri mici și subtile. Sunt ușor de recunoscut și se potrivesc perfect în linia vizuală generală a răcitorului de apă a plăcii grafice.

Alphacool Aurora RADEON RX 6800/XT Acryl este din toate punctele de vedere o dezvoltare completă ulterioară a răcitorului de apă pentru plăcile grafice Alphacool anterior. Nu s-au făcut compromisuri tehnice, dar întregul know-how tehnic a intrat în dezvoltare și implementare.

Date tehnice:
L x l x H: 143 x 266,5 x 24 mm
Material bază răcitoare: cupru nichelat
Material superioară răcitor: acrilic
Conexiuni: 4 x G1/4"
Grosimea aripioarelor de răcire: 0,6 mm
Iluminare: LED-uri RGB digitale
Conexiune de alimentare LED-uri digitale RGB: LED-uri digitale RGB de tensiune JST cu 3 pini
: 5V

Configurator placă grafică: În acest fel!
Lista de compatibilitate: carduri AMD

Compatibilitate:
- XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6800 Negru, 16GB GDDR6, HDMI, 3x DP
- XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6800 XT Black Gaming, 16GB GDDR6, HDMI, 3x DP
- XFX Speedster Radeon RX 6800 XT Black Gaming, 31RX99000 16 GB GDDR6, HDMI, 2x DP, USB-C
- XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Ultra Gaming, 16 GB GDDR6, HDMI, 2x DP, USB-C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.