Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Alphacool Eisblock XPX 1U - Versiune acetal negru

Cod:

12961


Cod intern: #1017890

  • Distribuie pe:
407,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Eisblock XPX 1U - Versiune acetal negru de la Alphacool

Alphacool Eisblock XPX 1U este soluția Enterprise Solutions pentru binecunoscutul și popularul răcitor de apă CPU Eisblock XPX. A fost optimizat special pentru utilizare în rafturi de servere 1U și are opțiuni de conectare extinse. Ca rezultat, poate fi acomodat cu ușurință în rafturile extrem de plate de 1U pentru server și integrat în ciclul apei.

Multe opțiuni de conectare
Datorită designului său extrem de plat, Eisblock XPX 1U se potrivește în orice carcasă de server 1U. Datorită structurii plate a unui rack de server 1U, nu pot fi folosite conexiuni deasupra coolerului CPU. Înălțimea totală a coolerului CPU, inclusiv conexiunile, nu ar mai încadra într-un rack de server 1U. Prin urmare, Eisblock XPX 1U are opțiuni de conectare suplimentare pe partea laterală a răcitorului. Există un total de 3 x IN și 4 x OUT. 2 x In și 3 x OUT sunt atașate lateral. Conexiunile drepte de până la o dimensiune de 13/10 mm pot fi conectate lateral. Conexiunile Alphacool TPV, care au fost dezvoltate special pentru seria Enterprise Solutions, sunt ideale. Conexiunile mai mari pot fi realizate doar folosind un unghi dacă conexiunea nu trebuie să fie exact paralelă cu cooler-ul CPU.

Înaltă performanță
Eisblock XPX a fost numit cel mai puternic răcitor de apă pentru procesor de multe medii independente. Desigur, acest lucru este valabil și pentru Eisblock XPX 1U. Pentru că aceasta include aceeași tehnologie. Doar sistemul patentat de rampă pentru un debit optimizat de apă către placa duzei a trebuit să fie ajustat pentru a permite conexiunile laterale. Placa de bază oferă 81 de aripioare de răcire care acoperă o suprafață de 34 x 32 mm. Aripioarele au doar 0,2 mm grosime. În acest fel, ar putea fi posibilă cea mai mare zonă posibilă pentru disiparea căldurii prin apă.

Asamblare simplă
Placa din spate este lipită de placa de bază din spate. Aceasta este urmată de pre-asamblarea cadrului de susținere și a șuruburilor de montare direct pe răcitorul de apă al procesorului. În ultimul pas, coolerul este plasat pe CPU cu șuruburile de montare pre-asamblate și înșurubat pe placa din spate. Materialul de montare pentru toate prizele mainstream de la AMD și Intel este inclus. Materialul de montare lipsește doar pentru unele socluri Intel Xeon și AMD Threadripper, dar pentru aceasta vă recomandăm seria Eisblock XPX Pro. Acest lucru oferă material de montare adaptat și o suprafață de răcire mărită pentru aceste procesoare supradimensionate.

Date tehnice:
Dimensiuni (Lxlxh): 65 x 65 x 25,5 mm
Greutate neta: 170 g
Temperatura maxima de lucru: 60°C
Conexiuni: 7 x G1/4" (3 x IN, 4 x OUT)
Presiune testata: 2 bar
Culoare: Negru
Material carcasă: Acetal
Material inferioară radiator: Cupru nichelat

Compatibilitate Intel: 775 / 1056 / 1155 / 1150 / 1151 / 1200 / 2011 / 2011-3 / 2066 / 1700
Compatibilitate AMD: AM2FM / AM2+ / AM3FM / AM2+ FM2 / FM2+ / AT 4

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.