Luni - Vineri 9:00 - 18:00

aqua computer Splitter SPLITTY9 pentru până la 9 ventilatoare sau dispozitive aquabus

Cod:

53231


Cod intern: #818720

  • Distribuie pe:
57,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Splitter SPLITTY9 pentru până la 9 ventilatoare sau dispozitive aquabus de la aqua computer

53231Computerul aqua SPLITTY9 este un splitter universal care poate furniza până la nouă ventilatoare cu un semnal PWM comun. Alternativ, poate fi folosit și ca un splitter aquabus pentru a direcționa toate cele patru linii aquabus la cei nouă conectori. Aceasta înseamnă că atât dispozitivele aquabus cu 3 pini, cât și cu 4 pini pot fi conectate la splitter.

Punctele importante ale splitter-ului Aqua Computer SPLITTY9:

  • Splitter cu 9 canale pentru ventilatoare și dispozitive aquabus
  • Transmiterea unui semnal tahometru către controler
  • Cablu de conectare pentru control inclus
  • Materialul de montare pentru înșurubare sau utilizarea unui tampon adeziv Velcro este inclus în pachetul de livrare

Splitter universal cu 9 căi pentru ventilatoare sau dispozitive aquabus

Funcția computerului aqua SPLITTY9 este pe cât de unică, pe atât de ingenioasă: poate fi folosită pentru a controla până la nouă ventilatoare cu 3 sau 4 pini sau dispozitive aquabus corespunzătoare. Tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul PWM cu 4 pini furnizat la conectorul plăcii de bază și până la nouă ventilatoare cu 3 sau 4 pini pot fi conectate direct la splitter.

Numai semnalul de viteză al primului ventilator (cu inscripția „rpm”) este citit și trimis înapoi la splitter. Cu toate acestea, valorile RPM ale celorlalți ventilatoare nu pot fi afișate. Atunci când utilizați splitterul, trebuie verificat dacă toate ventilatoarele funcționează și se rotesc suficient de repede. Acum toate sunt controlate împreună prin semnal sau tensiune PWM, ca și cum ventilatoarele ar fi conectate la un conector PWM corespunzător!

Când utilizați splitter-ul cu aquabus de la aqua computer, dispozitivul este conectat la slotul alb de pe splitter. După schimbarea jumperului în poziția „aquabus”, toate cele patru linii aquabus sunt direcționate către cei nouă conectori. Dispozitivele aquabus cu 3 sau 4 pini pot fi conectate la splitter.

Pentru ca acest lucru să se întâmple corect și în cazurile care nu sunt de marcă, pachetul de livrare include nu numai șuruburile, ci și două suprafețe autoadezive Velcro, pe care le lipiți de spatele splitterului sau carcasei, pentru a le conecta apoi pe cele două cu Velcro. În acest fel, SPLITTY9 poate fi fixat flexibil și poate fi chiar îndepărtat rapid.

Detalii tehnice:

  • Culoarea neagra
  • Curent maxim: 5A
  • Conexiuni:
    1x intrare (4 sau 3 pini)
    9x ieșire (4 sau 3 pini)
  • Conținutul livrării:
    1x splitter
    1x cablu de conectare cu 4 pini (70 cm)
    1x bandă Velcro autoadezivă
    1x material de fixare (4x șurub, 4x piuliță)

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.