Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cooler Master Universal vertical GPU Holder Kit Ver. 2, riser card (black)

Cod:

MCA-U000R-KFVK01


Cod intern: #751041
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
227,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Universal vertical GPU Holder Kit Ver. 2, riser card (black) de la Cooler Master

Suport Cooler Master GPU V2 Suport si cablu pentru montarea pe verticala a unei placi video

Universal Vertical GPU Holder Kit ver.2

Kit-ul pentru cardul grafic universal Cooler Master versiunea 2 vine reproiectat pentru o compatibilitate maxima si o instalare usoara. Accesoriul revolutionar revine cu un nou design care permite suportului sa se deplaseze inainte si inapoi pentru a gazdui toate sasiurile ATX standard si diversele dimensiuni ale placilor grafice. Pentru a completa kitul este inclus un cablu vertical de inalta calitate 2. Instalarea este nedureroasa: conectati cablul vertical la placa de baza, instalati suportul GPU pe sasiu, apoi instalati GPU-ul in suportul propriu-zis si ati setat.

  • Prezentati-va placa grafica - Kit-ul pentru suportul placii grafice verticale permite instalarea verticala a unui GPU pentru a arata mai bine designul vizual al GPU-ului si al coolerului sau.
  • Compatibil cu toate sasiurile ATX standard - noul kit revizuit pentru suportul placii grafice verticale se potriveste cu toate sasiurile ATX standard cu cel putin 7 sloturi PCI disponibile
  • Design modular, reglabil instantaneu - Pozitia GPU se poate deplasa inainte si inapoi pentru a permite cablurilor sa treaca prin sasiu cu sloturi PCI inchise sau deschise.
  • Materiale durabile si de inalta calitate - Otelul gros SGCC impiedica cele mai mari si mai grele GPU-uri sa indoaie suportul GPU
  • Cablul Cooler Master Riser versiunea 2 inclus - Un cablu vertical de inalta calitate Cooler Master versiunea 2 completeaza pachetul vertical al suportului GPU

Nota: Acest produs este compatibil numai cu dispozitivele care suporta specificatia PCI-E 3.0. Daca utilizati acest produs cu o placa de baza care suporta PCI-E 4.0, va rugam sa intrati in BIOS si sa selectati PCI-E 3.0 inainte de instalare., Vertical GPU Holder Kit V2 poate suporta si placi video cu 3 sloturi, dar permite instalarea doar a 2 suruburi din 3.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KFVK01
  • Specificatii tehnice
    • Tip accesoriu
    • Altele
      184 x 142 x 121mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Cooler Master Universal vertical GPU Holder Kit Ver. 2, riser card (black)

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.