Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Set mini surubelnite Hama 39694 pentru PC si periferice

Set mini surubelnite Hama 39694 pentru PC si periferice

Cod:

39694


Cod intern: #56760

  • Distribuie pe:
55,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set mini surubelnite Hama 39694 pentru PC si periferice de la Hama

Poate fi destul de frustrant cand aveti un surub desfacut sau stricat, acasa ori la birou, care trebuie reparat urgent, dar, apeland la trusa de scule foarte limitata si folosing o surubelnita generica, functionala pentru majoritatea situatiilor, realizati ca nu va rezolva aceasta problema. Poate e prima oara cand acest lucru se intampla, poate nu e, dar, indiferent cum se intampla, surubul nu se va repara singur si fara trusa de scule potrivita, iar aceasta problema va reaparea, fara indoiala. Hama are o solutie ieftina, esentiala pentru lucrarile mecanice delicate: mini-setul de surubelnite Hama.

Mini-setul fantastic de surubelnite Hama va va oferi cea mai buna solutie pentru suruburile desfacute si produsele defecte (in special, dispozitive electrice). Aceasta colectie de capete de surubelnita, de dimensiuni si forme diferite, este pastrata intr-un saculet elegant, compact, produs din piele artificiala, care poate fi transportat cu usurinta, indiferent unde va aflati. Astfel, puteti fi sigur ca veti avea intotdeauna instrumentele la indemana. Setul contine trei capete cu crestatura, trei capete ingropate, 6 capete dinamometrice si un maner metalic solid, cu suprafata striata, anti-alunecare, pentru atasarea sigura a capetelor si o manevrare buna, in timpul utilizarii. De asemenea, datorita faptului ca este compact, acest set incape cu usurinta in buzunarul pantalonilor, daca nu aveti o geanta la indemana.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      39694
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.