Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Icy Dock MB741SP-B 1x 2,5" SAS/SATA HDD/SSD

Cod:

MB741SP-B


Cod intern: #1357655

  • Distribuie pe:
136,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere MB741SP-B 1x 2,5" SAS/SATA HDD/SSD de la Icy Dock

Vă prezentăm ExpressCage MB741SP-B, o carcasă hot-swap cu un singur compartiment pentru orice hard disk SATA/SAS de 2,5 inchi sau SSD pentru docul extern de 3,5 inchi (Floppy bay). Odată cu popularitatea tot mai mare a sistemelor de calcul cu factor de formă mic (SFF) și portabile, este nevoie de acces convenabil și sigur la dispozitivele de stocare a datelor care utilizează locașuri mai mici. Pentru a răspunde la aceasta, noul caddy pentru unități ExpressTray acceptă instalarea complet fără instrumente, fără a sacrifica securitatea, cu mecanismul de prindere îmbunătățit fără șuruburi, designul de inserție stabilizat al unității și dispozitivul de blocare dintr-o singură piesă. În plus, șasiul puternic din metal oferă protecție împotriva loviturilor și șocurilor, în timp ce orificiile de ventilație integrate funcționează pentru a vă menține unitățile să funcționeze la rece toată ziua, chiar și sub sarcină grea.

Economizor de spațiu
 
 
Folosind spațiul mic al locașului de unitate extern de 3,5 inchi (dischetă), MB741SP-B este perfect pentru aplicațiile în care spațiul este limitat. PC-uri cu factor de formă mic, sisteme încorporate, box PC-uri, sisteme în vehicul și servere de acasă toți pot beneficia de această carcasă compactă de unitate SAS/SATA de 2,5 inchi. Docul accesibil frontal facilitează adăugarea sau îndepărtarea unei unități pentru instalare, upgrade și întreținere.

Noul design inovator pentru tray Caddy

Noul proiectat ExpressTray MB741TP-B este proiectat pentru aplicații în care este necesară schimbarea la cald obișnuită a unității, oferind în același timp securitate și durabilitate, potrivite pentru aplicațiile de întreprindere. Mânerele de pe părțile laterale ale caddy-ului vă țin în siguranță unitățile, pentru a vă păstra datele sensibile în siguranță. Deoarece acceptă unități de înălțime completă de 15 mm, ExpressCage MB741SP-B este compatibil cu aproape toate unitățile SAS (un singur canal) de 2,5" și unitățile pentru centre de date / NAS, inclusiv Seagate Enterprise Nytro, EXOS și Ironwolf, WD Red și Ultrastar, HP Enterprise (HPE), Toshiba Enterprise și toate celelalte unități de nivel enterprise.

Șuruburile unice încorporate permit instalarea și îndepărtarea unităților complet fără instrumente, pentru a permite schimbarea rapidă și ușoară a unităților.
În plus, pentru aplicațiile care necesită o stabilitate suplimentară, am furnizat orificiile pentru șuruburi inferioare opționale cu șuruburi incluse, astfel încât să vă puteți ține unitățile și mai sigur.
Încuietoarea puternică, dintr-o singură piesă, iese în afară prin apăsarea unui buton, facilitând îndepărtarea unităților. Lumina integrată de activitate a unității luminează albastru continuu când este alimentată și luminează intermitent în albastru când unitatea este în uz, astfel încât să știți când este sigur să scoateți unitățile.
 
Utilitate și securitate versatilă
 
Înțelegem că prima prioritate pentru orice incintă de stocare trebuie să fie securitatea datelor dumneavoastră. De aceea, MB741SP-B folosește o carcasă metalică pentru protecție maximă împotriva loviturilor și căderilor. Proprietățile de disipare a căldurii ale carcasei, combinate cu orificiile de ventilație amplasate, vă mențin unitatea să funcționeze rece toată ziua, chiar și sub sarcină grea.
ExpressCage MB741SP-B acceptă atât cabluri de date SATA cu 7 pini, cât și cabluri de alimentare SATA cu 15 pini, cu zăvoare de blocare, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deconectarea accidentală a cablurilor de la carcasă. Odată ce aceste cabluri sunt conectate, se vor bloca la locul lor și vor rămâne așa.

Opțional EZConvert MB703M2P-B pentru SSD M.2 SATA

 
 

Dacă doriți să utilizați un SSD M.2 SATA cu ExpressCage MB741SP-B, asociați-l cu adaptorul nostru EZConvert MB703M2P-B M.2 SSD la factor de formă de 2,5 inchi, cu dulap reglabil fără instrumente pentru a vă asigura M.2 inch. loc. Pentru a afla mai multe despre EZConvert MB703M2P-B, vă rugăm să faceți clic AICI .

 
Tava de unitate
 
Caracteristici cheie
 
*
Carcasă metalică robustă cu suporturi ABS durabile pentru securitate și protecție maximă
*
Se potrivește cu 1 HDD/SSD SAS/SATA de 2,5" și se instalează într-un singur compartiment extern de 3,5" (dof pentru dischete)
*
Suportă unități de 2,5" cu înălțimi de 5mm, 7mm, 9.5mm, 12.5mm și 15mm
*
Tehnologie Multi-Flow - Oferă o răcire pasivă excelentă
*
Tehnologie Active Power - Pornește doar când este instalată o unitate, economisind energie
*
Advances ExpressCage drive caddy MB741TP-B, cu un nou mecanism de prindere a unității, zăvor consolidat dintr-o singură piesă și instalare fără unelte.
*
Sistem de cadru detasabil pentru instalare si intretinere usoara
*
Suporta SATA 3.0 6Gbps / SAS 3.0 12Gbps (canal unic)
*
Suportă Hot-Swap - Adăugați sau eliminați unități fără a reporni computerul
*
Suportă cabluri de date și alimentare SATA cu zăvoare de blocare
*
Susținut de garanția completă a producătorului de 3 ani
*
Tehnologia Anti-Vibration (AVT) reduce vibrațiile de la hard disk-urile mecanice

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.