Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii sisteme fotovoltaice Conector PNI pentru profil din aluminiu pentru kit de montaj panouri fotovoltaice

Cod:

PNI-CONPRAL


Cod intern: #1328185

  • Distribuie pe:
11,90 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 6 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Accesorii sisteme fotovoltaice Conector PNI pentru profil din aluminiu pentru kit de montaj panouri fotovoltaice de la PNI

Lamelele speciale pentru prelungirea profilelor de aluminiu. Aceste elemente din aluminiu cu dimensiunile 200 x 35 x 6mm sunt construite pentru prelungirea sau inbinarea profilului de aluminiu 40 x 40mm. La infrastructura de montaj pentru panourile fotovoltaice sunt folosite cu succes aceste profile pentru montajul panourilor fotovoltaice. Aceste elemente de ansamblare speciale din aluminiu sant foarte importante la prelungirea profilelor de aluminiu. La fiecare inbinare se folosesc doua lamele dupa cum se poate vedea in imaginile prezentate. Profilele de aluminiu 40x 40mm prelungite sau inbinate cu aceste lamele speciale face ca sistemul de montaj pentru panourile fotovoltaice sa fie foarte robust si sa reziste la sarcini de zapada de pana la 2 metri inaltime si vant cu o viteza de pana la 130 km/h.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.