Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport magnetic Anker Ring Grip MagGo 610 pentru seria iPhone 12 si iPhone 13 Alb

Cod:

A25A0G21


Cod intern: #907985

  • Distribuie pe:
76,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suport magnetic Ring Grip MagGo 610 pentru seria iPhone 12 si iPhone 13 Alb de la Anker

Accesoriul smart Anker Ring Grip MagGo 610 are functii multiple, este solid, usor de instalat si intretinut. Produs din materiale premium.

Atasat pe spatele telefonului, Anker Ring Grip MagGo 610 este folositor datorita multiplelor modalitati de utilizare. Poate fi utilizat ca stand de birou pe orizontala sau pe verticala, asigura o prindere excelenta a telefonului in mana.

 


Aderenta de care are nevoie iPhone-ul tau
Conceput pentru cele mai recente iPhone-uri, pentru a le pastra in siguranta la indemana si pentru a preveni orice cadere accidentala. 

Suport magnetic puternic
Anker Ring Grip MagGo 610 are incorporat magneti puternici care se fixeaza pe spatele iPhone-ului pentru a asigura o potrivire sigura. Acum puteti trimite mesaje text, face fotografii mai bune sau viziona videoclipuri folosind o singura mana. (Nota: Utilizati fara husa sau cu o husa de telefon magnetica compatibila cu iPhone)

Functie 2-in-1
Pe langa faptul ca actioneaza ca o prindere sigura pentru telefon, Anker Ring Grip MagGo 610 adauga versatilitate iPhone-ului tau cu abilitati de suport de vizualizare media.

Compatibilitate:
- iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini cu carcasa magnetica pentru telefon.

Note:
- Nu utilizati suportul de inel cu incarcatoare fara fir. Este recomandat sa scoateti suportul in timpul incarcarii.
- Compatibil doar cu seriile iPhone 13 si 12. Nu este compatibil cu iPhone 11 sau modelele anterioare (chiar si cu o carcasa magnetica).
- Nu este compatibila cu husele de telefon nemagnetice, cum ar fi husele de protectie OtterBox. Carcasele din metal si accesoriile precum magneti, carduri, chei si manere popsocket vor cauza o conexiune slaba.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      A25A0G11
  • Caracteristici
    • Tip accesoriu
    • Culoare
      Alb
    • Compatibil
      iPhone 12 si iPhone 13
    • Altele
      MagGo 610

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.