Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Suport telefon pentru gat, 4-10" Alb

Cod:

026208


Cod intern: #1288335

  • Distribuie pe:
60,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Suport telefon pentru gat, 4-10" Alb de la Baseus

Suport telefon flexibil Baseus SUJG-ALR02

Telefonul Baseus SUJG-ALR02 sau suportul pentru tablete mici vă va permite să vizionați filme și mai confortabil. Designul său flexibil și reglabil vă permite să îl utilizați în multe feluri - de exemplu, îl puteți atârna în jurul gâtului sau îl puteți pune pe masă. Puteți uita de durerea și disconfortul gâtului. Plăcut la atingere și durabil - va oferi dispozitivelor dvs. o aderență stabilă. Suportul este compatibil cu smartphone-uri de 4-10 inci.

 

Multe posibilități de aplicare

Designul îndoit al produsului vă permite să îl utilizați într-o multitudine de moduri. Reglați-l la nevoile dvs. și vizionați filme confortabil. Așezați-l în jurul gâtului, atașați-l la talie sau pur și simplu puneți-l pe birou. Este copilul dvs. plictisit în timpul unei călătorii lungi? Montați suportul pe scaunul mașinii și porniți un desen animat! De asemenea, puteți utiliza accesoriul pentru a înregistra vloguri, de exemplu.

 

Confort excepţional

Locul unde mânerul se întâlnește cu gâtul a fost protejat suplimentar cu spumă de calitate superioară, prietenoasă cu pielea, respirabilă și rezistentă la șocuri. Acest lucru asigură că accesoriul nu va pune presiune asupra dvs. sau nu vă va provoca disconfort. Deci, puteți viziona serialele TV preferate ore întregi - fără risc de durere sau oboseală!

 

Rezistență, stabilitate, siguranță

Nu vă faceți griji cu privire la siguranța telefonului. Suportul este fabricat din aliaj durabil, ceea ce îl face capabil să reziste chiar și încărcăturilor grele. Puteți să-l îndoiți în orice direcție fără să vă faceți griji că se rupe. Tamponul siliconic anti-alunecare vă protejează dispozitivele de picături și zgârieturi. În plus, clema reglabilă asigură o fixare sigură și stabilă.

 

Compatibil cu o multitudine de dispozitive

Produsul are, de asemenea, o compatibilitate largă. Puteți plasa cu succes cele mai populare modele de smartphone-uri, precum și tablete mici. Suportul suportă dispozitive cu o diagonală de 4 până la 10 inci. În plus, puteți monta telefonul smartphone pe el atât vertical, cât și orizontal - astfel încât să îl puteți adapta mai bine nevoilor dvs.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      026208
  • Caracteristici
    • Tip accesoriu
    • Culoare
      Alb
    • Compatibil
      Cele mai multe dispozitive mobile 4-10″
    • Altele
      Suport Lazy Montat pe Gât

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.