Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Rails Ring holder gri

Cod:

26452


Cod intern: #2000596

  • Distribuie pe:
32,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Rails Ring holder gri de la Baseus

Suport pentru inele, suport pentru inele Baseus Rails pentru telefon (gri).

Apreciați combinația dintre designul modern și funcționalitatea ridicată? Suportul de telefon Baseus vă va satisface așteptările. Designul cu inel dublu vă permite să îl utilizați în multe situații diferite, în plus, puteți regla unghiul de 360° pentru a-i ajusta poziția. Adezivul 3M garantează o fixare stabilă, astfel încât capacitatea de încărcare a suportului ajunge până la 5 kg. Incredibil de ușor și extrem de subțire, acesta va fi aproape imperceptibil pe smartphone-ul dvs.

 

Versatilitate

Designul cu inel dublu este extrem de practic și perfect pentru o mare varietate de activități. Așezat corespunzător pe o masă sau pe un birou, vă permite să vă eliberați mâinile în timp ce vizionați un film sau conținut de pe YouTube, în timp ce utilizarea unui singur inel funcționează bine, de exemplu, în timp ce explorați orașul și previne alunecarea smartphone-ului. Datorită elementelor magnetice, produsul funcționează, de asemenea, cu un suport magnetic pentru mașină.

 

Uitați de asta.

Vă îngrijorează faptul că atașarea suportului vă va reduce confortul atunci când folosiți smartphone-ul? Nu vă faceți griji! Inelul cântărește doar 33 g, iar grosimea sa este de numai 4 mm. Așadar, îl puteți lipi cu ușurință pe spatele telefonului dvs. și apoi uitați că îl aveți. Fabricat din aliaj de zinc, este extrem de durabil și rezistent la deteriorări.

 

Stabil și fiabil

Suportul de marcă Baseus utilizează un adeziv puternic 3M, astfel încât poate susține o greutate de 3 - 5 kg. Astfel, sunteți asigurat că inelul aderă perfect la telefon și nu se va desprinde sub greutatea acestuia. Important este faptul că instalarea produsului nu deteriorează smartphone-ul, iar după ce îl îndepărtați nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o urmă permanentă pe telefon.

 

Compatibilitate largă

Vă întrebați dacă suportul se va potrivi echipamentului dumneavoastră? Nu vă faceți griji. Produsul este compatibil cu smartphone-uri și tablete cu o diagonală minimă de 5,4 inci. Oferă nu doar un suport practic, ci și protecție pentru lentilele telefonului. Datorită diferenței de înălțime, acestea nu se lipesc de birou, ceea ce previne zgârierea și deteriorarea lor.

 

Specificații:

Producător Baseus
Model LUGD000013
Material Aliaj de zinc
Greutate Aproximativ 33 g
Compatibilitate Telefoane inteligente cu o diagonală de min. 5,4"
Culoare Gri

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      26452
  • Caracteristici
    • Tip accesoriu
    • Culoare
      Gri
    • Compatibil
      Universal

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.