Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Husa Waterproof AquaGlide cu Cylindrical Slide Lock, Alb

Cod:

34195


Cod intern: #2440111

  • Distribuie pe:
36,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa Waterproof AquaGlide cu Cylindrical Slide Lock, Alb de la Baseus

Luați-vă smartphone-ul într-o aventură subacvatică. Carcasa impermeabilă pentru telefon Baseus AquaGlide cu închidere cilindrică Baseus AquaGlide este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face robustă, rezistentă la scurgeri și durabilă. Nu afectează negativ camera foto sau funcția de recunoaștere facială și nu împiedică funcționarea ecranului tactil. Datorită șnurului ergonomic, puteți atârna confortabil accesoriul în jurul gâtului. Produsul dispune de rezistență la apă IPX8, permite scufundarea la o adâncime de până la 30 de metri și este compatibil cu dispozitivele a căror diagonală nu depășește 7,2".

-Baseus/P60263701U03-00/3

Aveți telefonul mereu la dumneavoastră

Nu ratați o notificare sau un mesaj important și aveți întotdeauna telefonul la îndemână. Carcasa rezistentă la apă Baseus AquaGlide cu închidere cu cilindru oferă rezistență la apă IPX8, astfel încât vă va permite să vă luați dispozitivul prețios la plajă, în parcul acvatic, la piscină sau la lecțiile de scufundări fără probleme. Puteți chiar să vă scufundați până la 30 de metri adâncime pentru a explora adâncurile abisurilor marine. Explorați lumea subacvatică și bucurați-vă de aventuri de neuitat fără să vă faceți griji că vă veți deteriora smartphone-ul!

-Baseus/P60263701U03-00/1

Atenție la detalii

Carcasa este caracterizată de un sigiliu multistrat, care garantează o etanșare perfectă și impermeabilitate la apă. Ca urmare, nu trebuie să vă faceți griji că vă veți deteriora telefonul. O protecție suplimentară este asigurată de o încuietoare cilindrică. Carcasa este fabricată din material TPU transparent de înaltă calitate. Ca urmare, vă puteți bucura de lizibilitatea ecranului și de fotografii de înaltă calitate. De asemenea, veți putea utiliza funcția de recunoaștere facială și veți putea opera dispozitivul fără probleme. Produsul este, de asemenea, rezistent la îngălbenire și la urmele de amprente. În plus, lănțișorul practic din bumbac vă permite să ușurați tensiunea de la nivelul gâtului și să evitați durerile atunci când purtați accesoriul pentru perioade lungi de timp. De asemenea, este extrem de durabil și rezistent la deteriorare.

-Baseus/P60263701U03-00/7

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      34195
  • Caracteristici
    • Tip accesoriu
    • Culoare
      Alb
    • Compatibil
      diagonală nu depășește 7,2".
    • Altele
      PC, TPU, bumbac

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.