Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Delock Adaptor MHL tata la High Speed HDMI mama + USB micro-B mama

Delock Adaptor MHL tata la High Speed HDMI mama + USB micro-B mama

Cod:

65314


Cod intern: #51426

  • Distribuie pe:
97,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Delock Adaptor MHL tata la High Speed HDMI mama + USB micro-B mama de la Delock

Acest adaptor cu interfata MHL, o combinatie intre USB si HDMI, este conform cu tipul de conexiune al celor mai noi smartphone-uri si tablete. Folosind un cablu optional HDMI puteti conecta, de exemplu telefonul la un televizor cu suport HD si sa vedeti imaginile si filmuletele in calitate HD. In plus adaptorul are un port standard USB micro-B mama in spate pentru a putea conecta incarcatorul telefonului sau al tabletei si a rula filmulete si alimenta telefonul in acelasi timp.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici
    • Tip accesoriu
    • Culoare
    • Compatibil
      Compatibil cu: smartphones (e.g. Samsung Galaxy S II / HTC Sensation etc.), tablet-PC
    • Altele
      MHL = Mobile High-Definition Link Conector: MHL tata > HDMI-A 19 pin mama + USB micro-B mama Chipset: SiI9292 Suporta o rezolutie de pana la 1080p Transferul semnalelor audio si video in calitate HD Voltaj: 5 V prin portul USB micro-B mama Culoare: negru Lungime cablu: ca. 15 cm (incl. conector)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.